|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Jestem noobem jesli chodzi o takie sprawy, probowalem i nei wychodzilo :/
edit (na dodatek w zlym temacie omg to juz przesada, przepraszam) Mianowicie chodzi mi o ustawienie rozdzielczosci takiej (w tibii), zebym mogl otworzyc wiecej niz 5 plecakow (teraz moge tylko 3 lol). Jaka to rozdzielczosc? Chodzi mi o cos takiego jak np tym screenie (nie moj): ![]() Czy musze zmieniac rozdzielczosc w ustawieniach w windowsie? Ci ktorzy maja obraz taki jak na screenach, niech powiedza jaka jest ich rozdzielczosc w tibii i w windowsie. Noob jestem wiem, prosze mi nie przypominac ![]() @down: no dobrze, ale jaka ma byc ta rozdzielczosc pulpitu i tibii dokladnie? o.O Ostatnio edytowany przez Sorcerer Maciek - 30-04-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zmien ustawienia w windowsie i bedzie stykac. (chyba)
ewentualnie full screen mode i juz w ustawieniach gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja zmieniam roździelczośc w Windowsie!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ustaw 1024x768 pikseli a Tibie na 600x800 i powinno byc dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() a ja powiem lepiej :gdy grasz w tibie wcisnij ctrl + f rozdzielczosc bedzie wienksza i bedziesz mógl otworzyc wiencej bp
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() To zalezy ilu calowy masz monitor , ja np. mam 17' i gram na rozdzielczosci 1280x1024 (to jest maxymalna rozdzielczosc jaka ustawilem) . Jezeli grasz na fullscrenie to ustawiasz rozdzielczosc w opcjach tibi , jezeli nie to robisz to w windowsie , a tibia sama dostosowuje sie do ustawionej rozdzielczosci windowsa
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Madif
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 78
Skille: 87 Dist
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja gram na 19 calowym monitorze i otwieram duzo bp a jak jade do wujka to na 15 calowym otwieram 2 bp i tak mnie to wkórwia że szok.
|
![]() |
![]() |