|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Spójrz na mape
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Na ghoustland nie potrzebny jest PACC! Wystarczy, że wyjdziesz na lewo od Carlin dojdziesz do ściany i tam szukaj zejścia do podziemi. Wychodzisz drugą dziurą i jesteś na ghoustland, a tam jest już dużo komnat i dziur do zwiedzenie, a w nich (to co ja widzialem): Ghoule, Scorpiony, Demon Skieletony i Stalkery. Niżej nie schodziłem bo tam są GSy i inne takie badziewia
![]() A tak pozatym to masz mapke na tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() No to tak idziesz na lewo od carlin drogąaz dojdziesz do kolorowego kamiennego kregu wtedy idziesz do gory wzdluz sciany az zobaczysz wejscie do podziemi
[zabierz line i lopate chociaz to chyba oczywiste] tam bedzie troche krolikow zabij i zjedz miesko od razu bo capa nie warto zajmowac. jak juz stamtad wyjdziesz to pozwiedzaj sobie ghostland najpierw odkryj wszystkie przejscia potem wlaz !! na powierzchni spotkac mozesz raty caveraty slimy(malo) spidery(w tym poison tez) pod ziemia sa zazwyczaj ghule szkielety skorpiony czasem raty i spidery nizej mozesz spotkac demon skeletony fire devile Ja na poludniowym brzegu w podziemiach gleboko spotkalem nawet GS Nie polecam spotkania tak do 30 lvl Ja mialem 11 i mnie zarznal dwoma ciosami a uciec nie da bo kraty spadaja. Piznol mi za 135 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir'Blaxis
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 71
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() MAM PACC !!!
![]() ![]() ![]() masz pacc a nie wiesz gdzie jest ghostland ![]() coungratulation ! ![]() zreszta .... poszukaj se ![]() ![]() edit: Raven the Templar gdzie ten gs byl ze kraty spadaly ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez SirBlaxis - 15-09-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Ghostland jest oblegany non-stop przez mase ludu wiec raczej duzo nie poexpisz aczkolwiek moze jak trafisz na wolny cave to troche kaski wyniesiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Radziejów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pazurek of haos
Profesja: Paladin
Gildia: Armia Harmonii
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 75/62
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
malo ;] na przeciwko krat jest dziura i temtedy sie da wyjsc ja tam czesto siedze moim pallkiem 36lvl ale niepolecam tego miejsca dosyc duze waste i zadko co wypada mi maxymalnie x3 k armor i x6 k legs wypadlo przez 3 dni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @up idioci
on pisze ze ma pacc i chce sie dostac na darashia goust land |
![]() |