|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: opole
![]() |
![]() Mam pytanko A mianowicie: W ankh jest piramida z "Ukochanym faraonem"
W jej podziemiach czają sie różnie nieumarłe istoty doszedłem do pietra -3 i dalej zdygałem poniewaz naszły mnie 3 vampy (Jeśli to nie będzie Qs) Moze mo ktoś opisać co sie znajduje dalej ewentualnie i czy 40 knight i 40 pall mogli by przeszukac całą piramidkę? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Dalej będzie jeszcze więcej nieumarlaków wszelkiego rodzaju, kilka ancient scarabów, kilka liszy, flame thrower (ciekawostka dla tych którzy chcą się na własnej skórze przekonać jak to jest kiedy ściana w Ciebie strzela:P) i teleport za którym od razu czeka na was bramka lvlowa której nie przejdziecie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pamiętam, gdy pierwsze osoby waliły w te ściany ale się nie dało zabić
![]() ( Ja też z kumplami waliliśmy i prawie bym padł ![]() Down: Coś koło 100 ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 30-04-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: opole
![]() |
![]() Dostałem bardzo dokładną odpowiedz (dzieki Dab) Więc temat można uważac za zamknięty.
|
![]() |