|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Pal jak nie walczy bronią dystansową nie ma tam czego szukać za bardzo... chyba że będzie walczył runami.
Jest tam przemieszanie potworów w małych ilościach. Są: trolle, minosy, mino magi, mino guardy, orki, orc warriorzy, orc szamani, zerki, dwarfy, dwarf soldierzy, dwarf guardzi, cyce... Hmm, to chyba wszystko, dawno tam nie byłem, nic innego nie pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() JA bylem tam calkiem nie dawno i jeszcze spodkalem mino archery i w jednym miejscu dowiedzialem sie ze uzweduje dwarf geo ale nie wiem czy to do konca prawda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ). 2.Gdzie dokladnie jest to wiezienie ? ( na którym pietrze ? ). Czy to więzienie ma pietra czy cos takiego ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Co do teleportu-tez go dlugo szukalem, zejdz schodami przy ktorych pisze 'Temple District'(tabliczka albo blackboard) i idz o ile pamietam na wschod-bedzie npc, przed nim podloga ze switchem a za nim schody w dol schodzisz tymi schodami i masz portal...
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() no powinienes walczyc lukiem kusza spearami a nie mieczem to co z ciebie za tibijski paladyn a w wiezienieu nie radze
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
A więzienie z tego co wiem to jest na samym dole.
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Jak walczysz mkeczem to czemu jesteś palkiem a nie knightem? Musisz sobie jakąś dystansówke załatwić, i tak bardzo szybko awansujesz.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ekipke dwarfow guardow i solkow ... wystepuja w niewielkich grupach, warto sie przejsc
![]() Jest pare jaskin , lecz w innych sa cycki , mino magi i zerki ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
------ Edit by Gremlin Bez quest spoiling prosze. |
|
![]() |
![]() |