|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
a może byś tak świat podał. Poczekaj, ktoś w końcu przyjdzie i Ci otworzy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
ja jestem w swiecie Galana jesli to to chodzi =]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
..........
Ostatnio edytowany przez kabu - 21-10-2007 o 20:14. Powód: jazda |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Hahaha ale ( Nie będe Cie wyzywać, bo nie można
)Za niedługo będzie: Zgóbiłem line kto mi pomorze?????/// Ale gratz że umiesz ssa wstawić ( Prawie )
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
|
Prawde mówiąc gdy zaczynałem grać tesh sie tam wje*balem głupie miejsce
. Tam raczej nikt nie wchodzi dlatego znajdź jakiegoś polaka (może być na jakimś czacie np Trade) i moze on ci pomoze ratunek jest prosty musisz zdobyć łopate.Więcej nie moge ci pomuc bo mam całkiem inny świat. Życze powodzenia! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
To miescje gdzie jestś to jest niedaleko swamp trolli i potem sie idzie na dół od swampów i idziesz przez mostek ścinasz coś tam machetą i włazisz do tej jaksini i jesteś tam gdzie on (Też tam sie zablokowałem z kolegą jak zacyznaliśmy graćwiec sie nie przejmuj
) pomógłbym ci ale nie gram na galanie
|