|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Pierwsze kilka zdjec pochodzi sprzed ponad roku, wiec nie krzyczec na mnie, ze uzywam Tibia GG, bylem mlody i glupi.
![]() Zaczynamy: Pierwszy raz na POHu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz wokol OF: ![]() Pierwszy dragon: ![]() Turniej zorganizowany przez MiB: ![]() ![]() Domek mojego najlepszego kumpla: ![]() ![]() Pierwszy dzien po wakacyjnym update: ![]() ![]() A tu juz kolejne zwiedzanie: ![]() ![]() Kolejny SS domku mojego kolegi: ![]() Duzo ludzi przed DP: ![]() I znowu SS domku mojego kolegi: ![]() ![]() Jakis quescik: ![]() Adv: ![]() ![]() Desert: ![]() I znow adv: ![]() I tu wiekopomna chwila, pierwszy w zyciu DL i loot DSM: ![]() Adv: ![]() Loot: ![]() Adv: ![]() ![]() Promocja: ![]() Loot: ![]() Jakis quescik: ![]() Moj domek: ![]() I znow quescik: ![]() GSy: ![]() Adv: ![]() ![]() ![]() Inny wystroj domq: ![]() Tak to jest jak sie DL przezuci, a ty nie masz gdzie uciec (ale przezylem): ![]() Adv: ![]() I znow domek: ![]() I kolejna nagroda z quesciku: ![]() Adv: ![]() Najnowszy wystroj domq: ![]() Na demonie: ![]() ![]() A tu ostatnie zdjecie, takie symboliczne: ![]() I to by bylo na tyle... CDN... -- http://photobucket.com/albums/y175/kidler_pila/
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() No ładne, ładne nie powiem podoba mi się. Ładny loot z questów i ladny DSM jesli to nie byl naprzyklad Twojego kolegi ktory polozyl na ziemi, Ale i tak mi sie podoba. Oby tak dalej.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Z.a.j.e.b.i.s.t.e Zdjęcia
gratz DSM'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Screeny wypasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() nice ,.. ale te ss 5 h sie otwierają........
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Dzisiejszy adv:
![]() CDN...
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 01-05-2005 o 16:41. |
![]() |