|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak sie składa że w Tibiii mam dosyć mały lvl (14). Bylem w kopalniach na Dwarfach na gle podeszedł do mnie jakiś bodajże 54 lvl i do mnie z takim tekstem "100 gp " (nie miałem przy sobie nic), pisze mu "im not have " na to on do mnie "2 uh " ja znowu " im not have" a on 2 razy mi SD pociagnol i po mnie. A wiec zwracam sie zz gorocom prosbom do wiekszych lvli aby nie deadali takich malych lvli. BARDZO PROSZE
POZDRO ALL |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Takie jest prawo Jungli. (or: Tibii)
Pekujesz albo sam zostaniesz spekowany ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Powiem ci tylko na pocieszenie ze to nie byla normalna sytuacja. Ten 54 lvl na pewno mial hacka/konczyl z charem/konczyl z servem etc. bo w innym wypadku nie marnowal by fraga na tak niski lvl jak 14 (chyba ze miales skulla - wtedy to co innego)
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ty możesz prosić, a oni i tak zrobią co chcą, takie jest życie, ludzie są hamscy...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Po pierwsze naucz sie pisac po polsku i angielsku, a po drugie musisz sie przyzwyczaic, ze nikt nikogo na tibie nie szanuje
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jesli tak Ci to przeszkadza to zmien serwer na N-Pvp....
|
![]() |