|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() czy palowi z 90+ dista oplaca sie expic w elven village? (na pohu 2 many ppl na dragach tesh) ile mniej wiecej tam expa sie na godzine wyciaga? mialbym zamiar isc z lukiem i nie wime czy bic tesh arcany w podziemiach czy tylko powierzchnia i wieze.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Uważam,że pójście do elven village nie ma sensu.Nic Ci sie nie zwróci.
Ja jak te miejsca które Ty wymienileś są zajęte to najlepiej pójść na guardy(dwarf) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() A ja jestem innego zdania.Poniewaz jak wezmiesz łuk to strzaly ci sie zwróćą jesli bedziesz zbieral łuki i longswordy z tych elfów.I bij wszedzie te elfki expo tam jest fajne jesli jestes sam i moze ci Yellow Gem z arcana wypasc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Możesz spróbować pójśc zobacz czy ci sie zwróci za uhy itp. i rób lootbagi z łuków i longswordow
mógłbyś wszystko wybić tylko uważan na arkanow |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Bicie ze strzal powinno ci sie zwrocic (strzaly w elfach, scoutach), ale lepiej wez lepsze eq, gdyz zawsze bedziesz dostawal obrazenia, a lepsze eq pozowli zmniejszyc ilosc zuzytych uhow. Tak to wyglada teoretycznie, w praktyce: sam sprawdz ;]
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() smieszny jestes ?! pomyśl zanim cos powiesz. skoro knightem schodzi tam dużo uh to palek nie ma tam zupelnie nic do szukania. mógłbys miec 100 dist. mimo to NIGDY! nie będzie Ci sie tam zwracać.
temat do zamkniecia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
jakos widzialem sorca ktory tam byl i uhy szly mu tylko jak bil dragi i arcany... i kilka miejsc w ktorym jest duzo syfu... aha temat nie do zamkniecia poniewaz chce aby wypowiedzieli sie jacys doswiadczeni gracze a nie tacy jak ty, ktorzy nawet pojecia nie maja... @Glorfindel guardow nie lubie ![]() Ostatnio edytowany przez Karrith - 02-05-2005 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() @Danthorr
Tak oczywiscie Eleven Village to takie okropne miejsce!Az strach sie bac.Normlanie te elfy tak nawalaja ze ci na 1 schodzi 10uh.A maja tak duzo hp ze 100 Dist nie pomoze. @Topic Ja jestem dalej swojego zdania ze oplaca ci sie tam isc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A ja proponuje pozabijac ludzi ktorzy zajmuja resp dragow
![]() ![]() A tak serio, to jednak lepszym wyborem bylyby guardy. Nie ma ze boli, trzeba sie zmusic ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, jest to bardzo nieprzyjemne miejsce dla palka...
trzeba byc takim idiotą jak wy, zeby expic palkiem na scoutach bo jakbyscie nie wiedzieli bija z dist. ofc jesli chodzi o zwykle elfy to nie widze problemu ale scouty... zalozmy ze palek ma 600/700 hp (wiekszego lvl sie po was nie spodziewam) wbija sie na resp 3 scoutow i 5 zwyklych i co ? i pójdzie mu kilka uh (2/3) a jak chce tam posiedziec 5 godzin ... i co ? pojdzie mu pare bp uh a loota zadnego ... sorcem na elf village jak wspomnial jakis noobek wyzej: dobry exp, na samych elfach no moze pojedyncze scouty ale spoko wbijcie sie na 3 scouty sorcem z 360 hp zobaczymy czy bedzie tak przyjemnie. i napewno nie pojdzie wam uh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Cytuj:
Większych lvl'i się po nas nie spodziewasz??To jestem ciekawy jaki Ty masz lvl,żeby sie tak nad wszystkim wywyższać?!Nie przemądrzaj się tak..Eh.. Bo ,aż szkoda czytać to co piszesz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Kazz
|
![]() Ano racja... jeśli ma się skill 90 dist. to albo ma się coś koło 80 lvl (905 hp)
albo nieco niższy lub wyższy (jak kto woli, ja na 18 lvlu zrobiłem 68 dista). A jeśli idzie o chodzenie na PoH to trudno powiedzieć... można iść, ale skoro mówisz że dragi zajęte...a z nich chyba najlpeszy loot tam jest jeśli nie liczyć GSów, które dają np. P ammy, time ring, K arm itd... Jeśli chcesz się jednocześnie dobrze bawić to śmiało leć na Elven ![]() Ale po części mój przedmówca ma rację... ![]() Ostatnio edytowany przez Cursed Sinner - 03-05-2005 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po pierwsze nie qpilem tego paladyna.. chcialem tlyko sie zapytac ile expa na godzine bo nie chce marnowac tyle czasu, ze ide i sie okazuje dupnie... a " Z Rookgaard wyszedłeś mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity Obecnie masz 845 życia, 1025 many oraz 1790 capacity" jeszcze raz powtorze ze NIE qpilem tego chara...
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ripper - 04-05-2005 o 16:06. Powód: Danthorr marudził xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Top. A exp i nie byle jaki tam powinien byc, jak sie bedzie wchodzic w kazdy zakamarek to jak sie wroci w inne miejsce bedzie full resp zapewne, a arrows bede leciec z elfow tez bardzo szybciutko
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
1 runda (5 scoutów) - 40*5=200 2 runda (4 scouty) - 40*4=160 3 runda (3 scouty) - 40*3=120 4 runda (2 scouty) - 40*2=80 5 runda (1 scout) -40*1=40 Razem daje nam to 600hp. Czyli 1-2 Uh'y (oczywiście może być to mniej lub więcej w zależności od hitów i tego za ile się ten palek uha), należy również pamiętac ze scouty strzelają czasem częsciej niż 1/runde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie uczcie mnie jak grac sorkiem,palkiem,knightem plx
![]() A skoro już tak bardzo chcecie mnie pouczać to zamieście filmik expiącego tam palka któremu sie zwraca -.- 3 dni, jeśli nie zobacze tego filmiku uznam, że ja mam racje. Jeśli zobacze ten filmik to zwracam honor każdemu kto mówił, że nie mam racji. Czas, start. <edit>: A co do wypowiedzi PalAnonima to chce zobaczyc jego filmik z 90 distem i zabiciem powiedzmy (nie wiem co oznacza jego "zawsze") 7 scoutow zabitych pod rząd na 1 hita. Chce też zobaczyć jak scout do Ciebie podbiega (nie ty do niego) Również masz na to 3 dni. Ostatnio edytowany przez Danthorr - 04-05-2005 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Nie, nie, nie Elven Villige to jest zły pomysł a zwłaszcza dla palla zdecydowanie odradzam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wszyscy
OMG!! nie kloccie sie jush ja si echcialme tlyko zapyac czy ktos tam chodzil palkiem i ile expa mniej wiecej wyciagal... nie chce zeby tu ludzie gadali kto lepiej palkiem umie grac -.-
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to ci mowie, że nie opłaca sie tam chodzic palkiem. bo palek nie jest stworzony do tego zeby bic potwory ktore wala z dyst.
PS. macie jeszcze 2 dni. |
![]() |
![]() |