|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() Mam pytanko. Wielu graczy zacheca mnie do zapisania sie ich gildi (przewaznie FACC). Podaja tesz link na strone z ramkami na password i number accont. Mam tam wpisas swoje haslo? Odpiszcie prosze
-------------------------------------------------------------------------- Lack Astynia world: Elysia Profesja: Paladyn ![]() lvl: 17 ![]() m lvl: 10 ![]() skills: 50dist (01. 05. 2005) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() tak. Dostaniesz tez darmowy odkurzacz.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Lokacja: Rumia-Thais/Carlin-Inferna
|
![]() Jezu, odrazu go "zbutowałeś", spójrz kiedy dołączył
![]() ![]() Topic@: Nie rób tego, bo cie zhakują. Zgłoś sie do gildi, a jak będziesz musiał robić coś na stronach internetowych, to tylko na www.tibia.com, w oknie danej gildi (dotej, na której jesteś na liście oczekujących). Pamiętaj że tylko na www.tibia.com piszesz swój pass, tyllko do niektórych "formulaży". Nigdy nie podawaj na innych stronach swych passów!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() @hoom
I jeszcze ukradna mu acca, ale to w promocji ![]() @up To ze jest nowy nie oznacza, ze nie moze poszukac. |
![]() |