|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: W domu :P
|
![]() Spox ale jaki loot ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() wszystko byloby super, cacy i wogole tylko tibia ngg czy tam gg psuje urok screenow. tylko potem nie pisz na forum POMOCY SHACKOWALI MNIE
re:down: wiem ze to jego sprawa ja tylko napisalem zeby potem nie bylo kolejnego posta pomocy shackowali mnie albo lazenia po miescie i proszenia o itemy. jak chce to niech uzywa re:autor: nie zawsze wszystko da sie wykryc ale to tylko i wylacznie moje spostrzezenie rob co chcesz ja sie nie mieszam
POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu Ostatnio edytowany przez Mishell - 02-05-2005 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Hrabstwo Bieruń Nowy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Domitro Miron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Relief
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 72/71:)
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sski najs.. Szkoda ze nie robiles na vamp hellu.. I powiedz nam jaki byl loot jesli jakis wogole byl. ^^
A to ze uzywa tibia gg czy cos to tylko jego sprawa, Ciebie nie powinno to interesowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() A więc jeśli chodzi czy na tym GG sa keyloggery...to musze ci powiedzieć że nie ma...sprawdzalem....
a tu na Vamp hell lvlik sypnołem... ![]() Masz swój VAMP HELL ![]() Będzie więcej....a chyba w poniedziałek albo póżniej znów na vamp hell... Będą Screeny ![]() A Loot :Spike sword,3 Clerical Mace,Black Pearl itd. oke ! Cya ! ![]() Ostatnio edytowany przez Shard Faelar - 02-05-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |