|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() Pomysł aby utworzyć ten topik przyszedł mi na myśl 2 minuty temu
![]() Sam łącznie z moimi other charami postanowilem wybic tą gildie ( wyższe lvle tylko ponieważ znaczną część gildi stanowią lvle -15). Statystyki : Z Chwilą pisania tego posta jest [Hesliing] 0 : 5 [ Eternal Cid czyli ja ] Kilka faktów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W miare upływu czasu liste tą postaram się powiększać ;] o nowe fragi ;] Gildia Heslling wypowiedziała mi hunted a ja jej odpowiedziałem tym samym ;] coment plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() nic szalowego nie widze w ubijaniu 12-24 lvli....
miales cos do nich czy powybijales ich tak dla jaj?
Ostatnio edytowany przez Memson - 02-05-2005 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Powód miałem huntuja mnie wiec czemu miałbym im być posłuszny jak piesek wiec wole sobie pozabijac sporo osob wiec
![]() A jesli nie widzisz ich gildi to szkoda bo to banda debilow i idiotow .. kiedy stałem pod ich gh a bylo ich tam 8 kazdy po 22 + lvlu wzieli mnie w trapa byli ze skulami to ja na luzie sie uhalem .. itp full def itp i bilem tych najslabszych potem ich trap puscil i sobie zwialem i za to tak padaja jak muchy zrobie jeszcze sski z walki mialem dzisiaj robic ale cos mi nie wyszlo ![]() tak czy siak dobry powod do walki zawsze jakis ;] pozdro heslling |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() zwracam honor
tacy to idioci? daja ci hunted wiedzac ze dostana po pyskach i trapuja na 22 lvlach myslac ze cie ubija ![]() ![]() lolki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jakoś nie przemawia do mnie przyczyna typu "huntuje bo oni mnie huntują" może to troche naświetlisz bo ciekawy jestem.
@Edit : Co jak co ale nad angielskim byś popracował... Cytuje : "I'm Protecd me all friend ![]() Train roX I'm Hate fucking laggs !! \,,,/ (^_^) \,,,/ Peace !" -.- I troszke ci się nick pomieszał... Cya in game(Tibia) ![]() Możę to jest specjalnie ale kto specjalnie robi błędy ? Ostatnio edytowany przez PacMan - 02-05-2005 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() z tym podpisem to nie moja robota
![]() ![]() 1. Gildia ta jest niezgrana , prowadzą walki wewnatrz gildi. Mój kumpel był bliski śmierci wiec postanowilem zareagować i zagadać do nich pod ich gh. 2. Zostałem zaatakowany i tarpniety lecz tu też udało mi sie wyjść cało z tej sytuacji uciekłem. 3. Gdy wystosowałem odpowiedniego msg do lidera gildi ten mnie zbluzgał i powiedział hunted od tej chwili bylem bity przez kazdego z gildiowiczow ( oczywiscie tylko wtedy gdy byli w grupie ) , gdy zaś walczyli osobno polegli . 4. Walki nie zakończe dopuki nie zabije liderów i vice liderów a do mojego depot nie wpłynie po 1 k od kazdego z gildi. Do tego czasu spis osob ktore czekają na egzekucje spoczywa w moim biórku ![]() 5. Filmiki i ssy bede robić od teraz .. miałem takie plany ale .. nie wyszło ;] Ostatnio edytowany przez eteral cid - 02-05-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() bardzo dobrze robisz. nie jestem z eterni ale widze ze to frajery ;/ z tego co slysze
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Kolejny Frag
![]() Kilka ssow ![]() z walki ;] ![]() Tutaj juz dowod zgonu ![]() ![]() Fragi ![]() heslling 0 : 6 Eternal Cid ![]() W kolejnych dniach dodam kolejne ![]() jak widać chłopcy z red skullem mają cieżki żywot ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Nie no niezle...jednak pamietaj ze nidlugo mozesz miec truskawke
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Bezelowiec uległ i zapłacił okup
![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak dlugo opre się pokusie zabicia go ![]() ![]() teraz czas na jakis sorcow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
|
![]() ****a przestan zabijac moich kumpli bo jak mi truskawa zniknie to cie dorwe i tam masz jjuz prze***ane u protectorów wiec tylko dokładasz do pieca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Palek
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 34
Skille: sux ;]
Poziom mag.: ..
|
![]() ja napewno nie zaplace i mnie nie przestraszysz nie jestem takim lamusem zeby sie ciebie bać i jeszcze płacić za c*** wie co!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Ehh..Co innego jakbys pokazal jak sie bijecie czy cos..A tak pokazujesz jaki jestes mocny i jak umiesz zabijac slabszych -.- Mogles sie lepiej postarac i pokazac jakies ss a nie death list.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() juz nie jestem w tej gildii wiec nara ;/
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Choli - 04-05-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Te Eternal cid ty kawale h***** ta jak sie naklamales pamietaj jedna scene zes uciekal przed 5 naszymi a tera niby se jaja robi co prawda to prawda nie wszyscy sa zorganizowali i ode mnie nawet zlamanego gp nie dostaniesz lepiej nie badz afk nawett na 5 sekund bo to starczy zebysmy cie ***u namierzyli i za***ali i bedziesz
![]()
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala Ostatnio edytowany przez Kas - 03-05-2005 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stambrilver - 03-05-2005 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Gdybym mial nie grac na tej postaci a mial bym hunta od was to bym robil to co on ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() eternal, jak mi dostarczysz kusze do dp to z checia ci pomoge, bo mam chara tez z red skullem wiec mi to rybka. ~Hail Eternal Cid~