|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Dzisiaj zabilem swojego pierwszego dragona sam na sam na 17 lvl ( zabity przez gooarda ) tera juz 18 ;] czy to dobry lvl na dragony? zuzylem 3 uhy a loot dragon shield ;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Dragon shield! Gratuluje. Jednak bicie smokow na takim lvlu, to spore ryzyko, miales duzo szczescia, i z lootem i z tym, ze smok ci nie przywalil kombosa. Jak grasz na securze, to dist masz pewnie cos kolo 50-55, lepiej jeszcze sie wstrzymaj ze smokami (22 lvl, bedziesz mial dosc many, aby 3 razy rzucic exure vite).
A to, ze uhy ci sie zwrocily, to nie musi byc tak zawsze...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Troche Ci się udało z tym smokiem. Czasami jest tak, że zużywasz 3 uhy a czasami 8 (jak smok jest wsciekły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() No nie .... gratz loota
To ja mam pecha zabilem z 40 dragow i ani dragon hamera i shileda tylko jakies p-legi najleprze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() ja mam naniego taktyke on chodzi se a ja w krzakach i on mnie nie bije tylko czasami a takto to trafia w karzki ...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() Hehehe, no to Ty szczesciaz jestes
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |