|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Błagam O pomoc!wciąż gdy gram wyskakuje mi error że coś nie tak z mapką tibi.. nie używam żadnych programów wspomagających granie ( tibia n-gage, mapki itd.itp. ) Plix pomóżcie każda informacja na ten temat będzie dla mnie bardzo cenna, teraz sie boje grać nawet iść na soldy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Jaki to komunikat?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Że coś tam Line 1172 Error
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Resztę postów wywaliłem, póki nie będzie porządnego opisu błędu proszę tu NIE POSTOWAĆ, bo domyślanie się jest bez sensu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() The Bug Assertion in line 1147
Of module "Map" failed the error has been saved in the file error.txt Please submit the information in the file error.txt to a tutor Tak on wygląda .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Okej. Teraz bierzesz ten pliczek, logujesz się inną postacią, łapiesz tutora zazwyczaj na kanale Help), mowisz mu jak wygląda sytuacja i jak ci zezwoli to wklejasz mu to linijka po linijce/ wysylasz mu na mail/przesylasz mu to w innej formie. Potem Tutor postuje to na forum tutorskim, CIPy poprawiaja mape i za jakis czas mozesz sie na powrót zalogować.
Nie wiem ile to jest "jakiś czas". Może być 10 minut, a może być 10 dni. |
![]() |
![]() |