|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Dodałem filmik ale jest kilka zdjęć, któe chciałbym pokazać
![]() SS-y są na stronie mojej gildii i nie ma się co obawiać ![]() można kliknąć na zdjęcia aby zobaczyć w pełnych rozmiarach ^.- Pierwszy loot ss- z loot ss-ów chyba najciekawszy.. sypało wtedy nieziemsko ![]() Drugi loot ss- To łupy z wyprawy z Jonusem ^.- Trzeci loot ss- a to mój solo style ![]() Jak przebiega banowanie?- a tak, jak przedstawiono na tym ss-ie ^.- czekaliśmy na to z 10 minut a gm siedział cicho. Nawet się pytalismy czy nie chce z nami pohunować. w sumie byłby świetnym blockerem ^.-. Niestety, jak się zjawił, nie powiedział nawet jednego słowa :/
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() <cut>
<edit> By Hege: miałem powód aby dawać te zdjęcia tak a nie inaczej. Jeżeli już kożystam z serwera gildiowego, to nie omijając stronki aby być fair w stosunku do gildii i Knuckla, który nie lubi chyba takich przekrętów. </edit> Pozwoliłem sobie zrobić coś takiego ![]() ![]() Edit: A teraz pozwole sobie przeprosić cię. <--notka od moda--> edytuj, nie bij postów jeden poddrugim, jeśli nei musisz.<--koniec notki-->
Haszek Inferna Paladin (był Royal) level..hmmm..nawet nie wiem już który ;p (był 42) xx/xx (były 79/60 mmm...) <"ReTiReD"> <"I was hacked"> Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 03-05-2005 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Thais/Kazordoon
![]() |
![]() Eh jak lurują GS'y, to ich nie ma, a jak trzeba zbanować to już są...
![]() @Topic: Gratz lootu, ile siedzieliście na tych wrl?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg.. Niewiem wy modkowie to chyba jakieś wtyki z GM bo zawsze jak reportuje coś lub kogoś to nigdy się nie zjawią. Nigdy GM nie widziałem na własne oczy a co dopiero żeby mi pomógł xD. Tak wogle bardzo fajny loot z tych wrl leci. Zwraca się Tobie z nich czy nie?? Ten pierwszy najlepszy chyba
![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ban na warlockach hyhyhy co bąbel
![]() Cytuj:
Pokrecilo ci sie cos tu modkowie nie reportowali zobacz "Because Account Sharading" , za rozdawanie kont... a to domyslny Gm ... zapewne niedlugo mnie tez to spodka ![]() Ostatnio edytowany przez Wexerh - 03-05-2005 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj: