|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Witam jest nowy.Mam problem z tibia...Wiem ze mam keylogera na kompie bo gralem i nagle wywalilo mnie z konta probowalem wejsc i nic.Weszlem na tibia.com wyslalem new pass na e-mail weszlem a moj pal stal troche od depo z all kasa w bp.Wpore to zrobilem i wyslalem kuzynowi wszytkie itemy.Znalazlem podejrzany plik i niewiem czy moze to byc keyloger.Jego nazwa to :KB891711*****.Pomozcie mi plz!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Najlepiej użyj jakiegoś antywirusa (chodźby tego online na www.wirusy.onet.pl) albo jakiegoś programu do usuwania tego typu plików (Ad-Aware, SpyBot Search&Destroy). Możesz próbować usunąc go ręcznie, czyli najpierw skasować wpis w rejestrze który go uruchamia, zrestartować komputer i wtedy usunąć podejrzany plik (ale nie zawsze daje to gwarancję bezpieczeństwa: keylogger może mieć kopię).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Skanowalem dysk programem Ad-Aware i nic nieznalazlo.Mysle ze problem tkwi w tym ze przed wlamaniem jakis koles pisal na trade channel ze mozna wygrac pacca i wejsc na strone www.quiz-tibia.tk a ja glupi weszlem wyglada jak strona tibia.com pisalo zeby sie zalogowac wpisalem nr acc i pass i nic.Jezeli sie myle to niewiem co to moze byc.
P.S.Czy jezeli to by bylo to keylogera neimam czy haslo podalem im przez wpisanie?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nie wpisuj nigdy na takich stronkach nic.... Omfg :S A to raczej nie keylogger tylko latka na winshita.... Wiem ze latka na WormBlastera miala podobna nazwe...
|
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
Ville |
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader.
Powód: To zadna sztuka. Sa od tego specjalne programy.
|