|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() No właśnie. Strzały czy bolty? Mam kilka pytań do tej amunicji.
1) Czy jeśli będę mieć 65 distance fighting to będzie bardzo widoczna różnica między strzałami a boltami? 2) Mam 60 dysta i nie widze różnicy między boltami a arrowsami, więc expie arrowsami bo są tańsze od boltów. 3) Expić z łukiem czy kuszą? 4) Na mocniejsze potwory brać strzały czy bolty? To narazie wszystkie moje pytania. Jeśli będę jeszcze jakieś mieć to napisze. Z góry dziękuję za odpowiedzi ! Pozdrawiam, Mały
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 04-05-2005 o 14:23. Powód: Za bardzo skomplikowane pytanie nr. 1 :P |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Omg... czy to jest aż takie trudne ? Idziesz na silne potwory = bierzesz bolty. Idziesz na słabe potwory = bierzesz arrowsy. Zresztą jak masz kase to możesz nawet Raty bić z boltów :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Bolty maja wiekszy atk wiec ze strzal mozesz nie przebijac sie na tyle zeby zadac bloodhita. Jak chcesz to sprawdzic to wez sobie blokera i lej gsa ze strzal, licz bloodhity i potem zobacz ile ich bylo i porownaj z iloscia wystrzelonej amunicji, potem zrob to samo z boltami. Wtedy zobaczysz roznice...
re up TAK, strzaly wystarcza Ostatnio edytowany przez Magic Blizzard - 04-05-2005 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Sam musisz wybrać. Wszystko zależy od tego jakie hity ci wchodzą, np. na GSy radze brać bolty xP, ale na Ghoule czy DSy mogą wystarczyć strzały. Sam decydujesz czym lejesz, a co do tombów to niestety ci nie odpowiem, bo nie byłem <Free Account xP>.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |