|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Witam, niedawno wstąpiłem do gildii. Niestety, nie zostałem poinformowany, że właśnie toczy się wojna. Po krótkim czasie i mnie zaczeli huntować. Niby gildia chroniła wszystkich ale nie mogłem ciągle łazić z obstawą. Ja mam już to za sobą ale tak sobie myślałem... czy w takiej sytuacji możliwe jest wysłanie do (no właśnie do kogo
![]()
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
A to jest teoria. Jak wykorzystac to w praktyce? Natomiast musisz walnac ctrl+r i wtedy napisac ze np. twoje imie po brazylijsku (albo inny jezyk wymysl, GM moze znac br. ![]()
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@Maix Na zmiane nicka z takiego powodu nie licz, juz lepiej dogadaj sie z oprawcami ze jestes nowy w tej gildii i w wojnie chcesz byc neutralny. A jesli skladales przysiege lojalnosci w gildi to po prostu z niej wyjdz/zrezygnuj z czlonkostwa.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() ja kiegys zmienialem nick
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Po 1 To tylko tutorzy raportuja nicki (bad names),
Po 2 Nie można go zmienić bo tak ci się chce, Po 3 Jeżeli nie łamie Tibia Rules będziesz się z takim pałować do końca, Po 4 To nie jest ban tylko nosi nazwę Namelock.
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |