|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak można sie dostać na Fibule ponieważ slyszałem ze jest tam duuuuuuuuużo rotuw
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Musisz przejsc przez Thais a potem na połodnie. Jesli grasz na lunarze i masz wysoki lvl to niemasz co isc bo fibułę wykupila guildia i za wstęp na wyspę placi sie 20gp od 1 lvla czyli jesli masz 20 lvl to 20*20=400gp.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() tak, mozliwe poprostu pilnuja wejscia tak jak dt kaza placic za cyclopolis
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Buhahaha. Olewac takich noobow co kaza placic. Cierpliwie sie poczeka az w koncu ich nie bedzie...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Co to znaczy "wykupiła i przejęła". I jeszcze każą płacić? To może tak jak w Polsce za nieistniejące autostrady?
A DO BANA Z TAKIMI LAMUCHAMI A NIE BĘDĄ MI ŚMIERDZIEĆ NA LUNARZE! K...A! Sorry, poniosło mnie, ale takich s...wieli to jeszcze nie widziałem.
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hmm dobrze ze nie gram na lunarze bo to troche wkurzajoce ze trzeba placic od lvlu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() hehehe, ja gram na Lunarze i dziś rano byłem na fibuli sprzedać kilka kusz, spotkałem jakichś 2 gościu to sie zapytałem gdzie mozna kusze sprzedać oni mi powiedzieli ale nic nie wspominali o płaceniu, to było rano i może te n00by co każą płacić akurat nie grały
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wam coś powiem H.W.D.W.D.T. itds... ja gram na Isarze i mam stycznosc z takimi wyrztkami jak DT
A TAK NA SERIO DT TO NOOBY DT NA ISARZE JUZ TAK NAPRAWDE NIE MA ZYCIA>>> MÓWIE SERIO OSATTNIO GOLDEN LEGION PARU ZMLUCILO PARE G SETÓW WYPADLO JESELI KTOS CHCE WIEDZIEĆ CO OZNACZA H.W.D.W.D.T itds... prosze pisać [email protected] 8) |
![]() |
![]() |