|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angela Dragon
Profesja: Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Kazdy ktory mieszka w ab' albo carlin wie ze prawie codziennie przy zejsciu pod zamek(obok ab') jest fire field ktorego nie dasie usunac (morze go usunac tylko ten kto podsadzil Fire Fielda). Chcialbym zeby cos z tym zrobiono poniewaz jest to denerwujace, kiedy czekam 15min w kolejce zeby zagrac i nagle patrze ze w zejsciu pod zamek jest fire field
![]() ![]() Zrobcie cos z tym PROSZE |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() I co my niby mamy z tym zrobic? Moze mam tam codziennie stac i ci tego fire fielda niszczyc? A tak wogole to on sie tam respi, tak jest zaprogramowane przez tworcow gry, nikt go tam nie "podsadza". Musisz poprostu nosic Destroy Field Rune na zamek i tyle.
Blank signature. Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 07-05-2005 o 15:20. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ten ogien sie tam wcale nie respi, tylko ktos w niego wali. Cóż, ja mam jeden bp destroy fieldow, wiec nosze ze soba zawsze dwie takie runki.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Uwierz mi, że ten ogień ma tam respa. A jak nie wierzysz to sie wybierz zaraz po save to zobaczysz >.<
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angela Dragon
Profesja: Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Napewno ktos robi to celowo, i napewno nie tworca gry. Ja tez nosze ze soba destroy field i uzywam jak ktos ten ogien tam podstawi, ale chyba jak tak 6 razy dziennie Ci ktos tam podstawi ten ogien to juz Ci sie moze znodzic chodzenie z destroy field. Ostatno zmarnowalem takich 2bp!!! Chodz z 2 razy na moich oczach inny koles rozwalal. Wiec trzeba wynajac kolesia ktory bedzie rozwalal codziennie po 6 razy ten ogien
![]() ![]() Knight 18lv 3lvm 44/38 Carlin (Solera) Ostatnio edytowany przez Wild Warriorek - 09-05-2005 o 16:11. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() >.<
TO jest resp ognia FIRE FIELD DZIALA 5minut a ja stalem raz 20 i nic TO JEST RESP OGNIA |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Hmm, a nie możesz po prostu przejść przez ten ogień?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: byles tam kiedys??Nie wydaje mi sie
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() 1.Jezeli by ktos tego ffa podsadzal to by sie po kilku minutach konczyl.
2.Field pojawia sie po starcie servera i moze go usunac KAZDY, wystarczy runka. 3.Niezle kity chlopakowi wciskacie ![]() |
![]() |