|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Od 30 mint, komputer mi się resetuje...
Tzn. Serfuje np. po necie i nagle mi się komp zacina, nic niemoge zrobić, czekam i po chwili restart! Pomóżcie jak najshybciej!!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Wiiiiiruuuuuuuus...
Zalecenia lekarza: Antywirus. Antyspy. Firewall.
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Wirus, za slaby zasilacz, przegrzewajacy sie procesor, przegrzewajaca sie pamiec, niestabilne napiecie w gniazdku - co jest przyczyna?
Dowiemy sie jak wyjdzie nowa wersja programu "Krysztalowa Kula Pro". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() A może to padaczka/nadpobudliwość? Tzn. smerfujesz sobie po necie a tu nagle atak, i łup nogą w reset. Tesh kiedyś miałem takiegos virusa. Proponuje ściągnięcie sobie Ad-Aware(czy jakoś tak) antywira, a co do firewalla to bardzo dobra jest Panda.
@up: jeżeli się procek przegrzewa to można to dosyć łatwo sprawdzić. Wystarczy sorawdzić jak często i kiedy komp się resetuje. Jeżeli np. po włączniu kompa rano (zakładając że w nocy był wyłączony) możesz pograć powiedzmy 1h. i wtedy reset ale kolejne resety są częstsze to znaczy że ci się przegrzewa.
Ostatnio edytowany przez Liado - 08-05-2005 o 16:47. |
![]() |
![]() |