|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warhammerlord
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Mam pytanko na temat account sharing. NIE CHODZI MI O DZIELENIE POSTACI !! .
Chodzi mi o to, czy jeżeli zrobię jedno konto, na którym będzie brat (knight) i ja (sorcek) i kupimy na spółkę pacca na to konto (taniej plx ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() nie legalne.. poniewaz passy moze znac tylko wlasciciel konta i nie moze sie z nikim nimi dzielic
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Szczerze mowiac to nie wiem...
![]() Ale uwazam ze nie bedzie to account sharing bo on oznacza ze 2 osoby graja 1 postacia, co w tym przypadku nie wystepuje. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() uwazam ze to dobry pomysl skoro macie 1komp bo o za roznica czy 2 konta skoro i tak tylko 1 bedzie online
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Oczywiście, że będzie nielegalne gdyż zabroniony jest Account Sharing czyli Dzielenie Konta.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nie legalne . legalne a co za różnica, nikt ci nie udowodni ze jesteś dwiema różnymi osobami, to samo ip, kazdy moze robic co chce, to jest analogiczna sytuacja do ludzi którzy na jedym koncie mają dwie postacie i grają nimi na zmiane, nie ma sposoby by udowodnić że siedzi na kompie twoj brat a nie ty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() wedlug restrykcyjnych zasad tibii jest to nielegalne ale oczywiscie na twoim miejscu nie myslal bym o tym czy to jest legalne czy nie.
windowsa masz legalnego??? ile z was ma w domu legalnego windowsa??? na takie pytania sa oczywiste odpowiedzi ![]() moim zdaniem jak to bywa w rpg, kazdy bohater jest inny, ma inny jezyk itp. ty tworzac postac dla siebie i druga dla twojego brata sprawi tez ze te postacie maja po prostu inny charakter, inna mowe itp. nikt sie nie bedzie o to czepial |
![]() |
![]() |