|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Witam wszystkich
![]() ![]() Wiec potanowilem sie wybrac wraz z moim kumplem na Dragon Liar na DL ![]() Ekipa: Mozobun (Ja) skile: 84/67 lvl 53 Lucyfer of destruction skile: 91/88 lvl 120 A wiec zaczynamy, zycze milego ogladania ;] Wiec powitanie ![]() ![]() No a tutaj juz pierwszy czerwone bestie xD ![]() A tutaj nawet ladny cios odemnie ;] ![]() A tutaj ladny cios kolegi (posiada SOV) ![]() Ladne powitanie, ale jak zwykle wszystko poszlo gadziutko ;] ![]() Przed chwilka pad zielny a teraz pada czerwony heehe ![]() ![]() Az wkoncu padl ![]() ![]() No a tutaj juz na wiezy dramatyczna ucieczka DL ( szkoda ze w moja strone <lol2>) ![]() Nawet ladna wymiana ciosow xD ![]() A tutaj ostanim walnieciem musial zaliczyc i mnie ;/ ![]() A tutaj ladny cios DL ![]() No i odwdzieczenie sie kolegi ;] ![]() No a tutaj czerwone bestie padaly jak....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i to by byl koniec;/ Siedzielismy tam 3 godziny i doopa nic z loota ;/ jedynie jakies 8k za kase i mace itp ;/
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Fajne Sski. Niezłego miałeś blokera. Z nim raczej nie musiałeś obawiać się deda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() No no lyzwa (mozobun) postarales sie o screeny ;].
Ja moze kiedys zamieszcze moje z dl'a ![]() Widze ze lucyfer zabieral wiekszosc expa mimo iz byl blokierem ;P Szkoda ze niebylo RH badz DSM. POZDRO
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziwic sie ja walil na full atack z SOV! ale raz prawie padl bo neta nie mial musialem sam kill DL i pilnowac aby sie nie spalil
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Skoro masz takiego blokera, idz na duble spawna bolty+hmm+sov blokera to pestka
![]() Ja juz od 3 miechów nie zlotowalem dsm/rh tylko jakis fs/tower shiledy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wy piszecie skoro masz takiego......to nie jest rzcz ja go nei mam poprostu wybralismy sie na dl Na double bsymy poszli ale zajetny rzez 6h byl ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() rozumiem
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ
![]() |
![]() Szalejesz
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Hail Angels of Darkness ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe chyba niedlug wstawie screeny z Dobule....... hehe xD Pozdro for A@ll
![]() |
![]() |