--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ile czasu potrzeba by bez pacca zrobić Bp of SD?
Thx ![]() a mam jeszce jedno pytanie, a mianowicie : co sie bardziej oplaca robic SD czy Gfb , zalozmy ze gfb będę sprzedawała po 3 k a Sd po 4k ? EJ JA SIE PYTAŁAM ILE MI ZJMIE CZASU ZROBIENIE BP OF SD BEZ PACCA CZYTA SIE UWAZNIE!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Krótko zwięźłe i na temat 440 minut = 4 godziny i 40 minut :/
Sory nie zauwazyłem że bez pacc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() Niechciałbym głupoty walnąć ..ale jeśli sie nie mylęto sorc/druid regeneruje mane co 6 sekund więc
220(many) *6 (sekund):60(sek)*20(runow):60(min)=7,33[3] (godziny) myśle że dobrze policzyłem..jak coś zrypałem to mnie poprawcie Re up ja niewiem jakty to zrobiłeś, że wpisałeś szybciej odemnie... no ale 4,4 to chyba z pac i promocją czyż nie?? (PS wcisnołem odpowiedz wczesniej od Ciebie..ale zagadałem się na gg ![]() EDIT 1--> ok poprawiam .. i zobaczymy czy wyjdzie mi też 7 godzin z kawałkiem ( ie wiedzialem ile sd many bierze bo gram druidem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ja sie pytałam ile bez pacca zajmie mi zrobienie bp of sd a nie z paccem!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Mana sorcererowi ładuje się co 6 sekund (bez pacca).
Na jednego SD'ka zużywasz 220 many (na cały bp=4400). 4400*6=26400 sekund=440 minut=7 godz. 20 minut. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nie wiem na jakim swiecie grasz i na co jest popyt ale u mnie na Eterni w miescie AB raczej nie sprzedaz bp GFB za 3k a pozatym wogole trudno jest ten bp sprzedac. Lepiej wiec robic bp SD bo na to zawsze sa chetni przynajmniej tam gdzie ja gram.
|
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Zakładając że GFB kosztują 3k a SD 4k, i nie masz PACC'a to: bp gfb robisz 4 godziny, a bp sd 7 godzin 20 minut, a więc jeżeli był by zbyt na te obydwa rodzaje runów to ja bym robił GFB... Ale GFB kosztuje coś około 2k to raczej bardziej się opłaca robić SD |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() sry głupotę tu walnąłem ale na szczęście skasowałem. Modkowie jak coś to po sta można usunąć.sry
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Jak sam obliczalem to robilbys to 6godz i 20 min troche dlugo(lepiej uhy
![]() ![]() ![]() |
![]() |