|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() SZukam kogos kto mam pacca ma domek (najlepiej 2 pietrowy)i kto by sie podzieli(gura albo dul domku)ze mna(facc)za jakas symboliczna sumke
Muj swiat to Valoria i jeszcze 2 postac na hibernie!!!plz!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() raczej na to nie licz, chyba że znajdzie sie jakiś n00bowaty pacc, który Ci zaufa i wpuści do domku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zmajdzie sie dużo takich osób, lecz gdy wystawisz w domku swoj eq to na 99,9% Cię okradnie. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Powiem ci jakie jest dobre wyjscie z twojej sytuacji. Zrób tak jak ja. Razem z moim najlepszym i najbardziej zaufanym przyjacielem (nie mamy Pacc) wykupiliśmy pokój w GH (dokładniej w Castle of greenshore czy coś w tym stylu). Płacimy razem 1400 GP czyli 700 GP na jedną osobę na miesiąc. Ja mu ufam więc zostawiam w pokoju wszystko co chce. On też mi chyba ufa bo gdyby tak nie było to by 40 k w domu nie zostawił
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() mam pytanko w takim razie gdzie to jest to GH i jak mam to wynajac ten pokuj i od kogo i czy oprucz mnie ktos moze tam wejsc ?? i czy sa limity czasowe??
|
![]() |
![]() |