|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() W celu ukończenia prac konserwacyjnych następujące niemieckie serwery będą wyłączone jutro, 10 maja, pomiędzy 11:00 a 13:00 :
Aldora, Antica, Arcania, Aurea, Celesta, Elysia, Isara, Iridia, Lunara, Morgana, Nebula, Saphira, Secura oraz Selena Oczywiście CipSoft zapewnia, że prace zostaną ukończone najszybciej jak to możliwe i przepraszają za wszelkie niedogodności. Wszystkie światy są już online. ![]() CipSoft o dziwo był punktualny o.0 Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 10-05-2005 o 13:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam nadzieje ze Cipwy sie uwina Jutro i w srode mam w szkole wolne wiec chcialem sobie pograc a tu taki zonk :/
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Eh a wy bezmyślnie kopiujecie teks t tibia.com. Tam zrobili błąd a wy go przekopiowlaiście tutaj.
Celesta nie Celsetra panowie (i panie też) Pewnie dostane zato bana ![]() edit: O jak szybko poprawione gratz. Ostatnio edytowany przez Pancerniak - 09-05-2005 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() oby tylko do 13 zakonczyli prace
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
W ostatnim newsie o wyłączeniu serwerów to samo, napisali marzec zamiast maj a ja biedny głupi przetłumaczyłem na żywca:P Dzięki za spostrzegawczość:P |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() ![]() |
![]() Dobrze tylko że nie Valoria
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Eh...
Gracze na Niemieckich swiatach chociarz wiedza ze beda servy wylaczone tego i tego o tej godzinie ![]() A jak byla sytuacja 3 maja (amerykanskie swiaty off-line) to dopiero z jakas godzine przed wylaczeniem pojawil sie news... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mie to nie obchodzi bo i tak nie gram na tych swiatach
![]() i dobrze ze wyloczyli bo napewno by wyskoczyl jakis blad albo poprawiajom servy zeby nie bylo lagow wiecie jak te nasze CIPY zrobia jeszcze gorzej ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() [23:10:52] +(PenguinRuler) Scor... czy Dabek nie jest jakims komputerem podlaczonym do tibia.pl i skanujacym siec w poszukiwaniu niusow o tibii?
Maniac ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Na szczescie w tych godzinach jestem w budzie (Secura plx).
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Tak niby te światy konserwują to może się jakiś update szykuje??
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
|
![]() Ja się rozchorowałem i byłem zadowolony, że sobie pogram i zdobęde xx lvl i xx mlvl, a tu co ??
NICO (gó***) ![]() PS. Nawet nie ma co się spodziewać, że skończą punktualnie. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: AB
![]() |
![]() A ja i tak będę w szkole bo zaczynam o 9.40 a kończe o 15.00
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() 11:38 Server is going down in one minute.Please log out. << No to stoper wlaczony. Ciekawe w ile sie Cip soft uwinie ?? :> Zobaczymy!!
Edit: 12.20 Aldora już działa. @down Nie nie lepiej Sadze ze mniej ludzi gra o 11 - 13 niż o np 19 - 21 Chyba ze masz na mysli godziny 3 - 5 nad ranem. To nawet niezly pomysl. Kicknie afkerow ![]() Ostatnio edytowany przez Wirus Sorcerer - 10-05-2005 o 12:21. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Armonos Oroth
Gildia: GoB
Świat: Arcania
Poziom: 52
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Znowu CIP-y wylanczaja serwery :/ to mnie strasznie wnerwia ( napewno nie tylko mnie
![]() Moze bedzie jakies update ( w co wątpie ![]() ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() No no no ale cipowie sie czybko uwineli
![]()
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() <Adolphus> Cipsoft jest punktualny... nadchodzi apokalipsa... o.O
^^ |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Hehe... wróciłem teraz ze szkoły, patrze newsy, a tu niemiecki światy offline. Zaczynam się wściekać bo mam akurat wolny komp, a tu nagle widzę że do 13.00. No to spojrzałem na swój zegarek na kompie, a tu 12.59. Głupio mi było ale to szczegół.
![]() Mam nadzieje że tym razem naprawią, będe szczery po ostatniej "naprawie" amerykańskich światów, mam teraz tam 2x większe lagi na Asterze niż wcześniej. Oby mi tylko Anticy nie rozwalili... Swoją drogą jakim cudem CipSoft jest punkualny, może chcą przełamać ten swój niepunktualny stereotyp, a może to kolejna wielka nieznana tejemnica (koło Trójkąta Bermundzkiego itp. ![]()
#20 |
Guest
|
![]() ****a wtf??? a gdzie Nova?
![]() ![]() |