|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bede tu zamieszczal moje ss z Eternii.
Na poczatek nic specjalnego BH: Niezle baty dostalem A tutaj miodzio loot ![]() A tu juz BK house To cos mi sie bardzo spodobalo... ![]() A tutaj dosc strae zdjecie nie wiedzialem ze tam sie cyklopy respia i jeszcze sie ich balem ![]() Otc fortest (ciekawe czy ktos to zabije) sporo tego Po raz pierwszy widzialem dragona na zywo, szkoda ze go nie zabilem ![]() HG i DS Jednym slowem LoL Pozniej zamieszcze inne ss ![]() Plx komentujcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() po pierwsze i najwazniejsze INTERIA !!!
![]() ![]() ![]() ale z tego co widzialem to ss calkiem fajne ( juz sie niemoge doczekac az pojde sobie do HG)
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja je widze, nie wiem juz kiedys zamieszczalem ss i bylo wszystko dobrze, a teraz cos nie wyszlo... Moze dlatego ze sa na interii ale na innych serverach mi nie wychodzi... Poradzcie mi co mam zrobic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Cormaya
![]() |
![]() omg
przeciez ta sa bitmapy te obrazki maja tylko rozszezenie jpg
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() haha koleś sie z choinki urwal i wrzucil bmp czlowieku przyrob to na jpg to se poogladamy OMG !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lol? Chyba cos Ci sie pokrecilo przeciez sa w jpg.
Mozecie mi wytlumaczyc jak zrobic zeby bylo je widac (tylko tak jakbyscie tlumaczyli n00bowi komputerowemu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja wszystko widzę i gratuluję SS. Świetne! Tam w orc fortess zawsze się tyle respi. Żadko kiedy widze SS z Beho (może mało przeglądam forum) no, a tu mam i ten loot moje gratulacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() ja mam konto na www.angelfire.com, podobno dobry, ale nie wiem bo nie sprawdzalem (nie mialem co zamiescic :/ )
Edit: Zalozylem konto na angelfire i moge z czystym sumieniem polecic ![]()
![]() |
#9 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Usunalem kilka postow z cyklu 'zdjecia mi sie nie wyswietlaja' jako, ze nic nie wnosily do tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowe zdjecia
![]() Na poczatek pare fotek z test serva: Heh ostro sie lali Gosciu dostal baty Tu ja PKuje (tylko zapomnialem dac SS z walki : ( ) .... Ktos spalil troche Thais Tu juz jak sie innymi postaciami wbilem ![]() Master sorc 19 lvl Tu jakis low lvl 17 lvl 16 lvl A tu 40 lvl elite z 77 axe fighting (nice stuff), szkoda ze nie zrobilem SS jak wyrzynal Testy: Marny test exori I tez marny test SD A tu pewna wieża (raczej to nie jest quest spoilling, bo nie ma mapki gdzie to jest ![]() A raczej kawalek jej Tutaj jak bylem na elfachale zapomnialem zrobic SS jak byly scouty i arcanisty Tu moj rookowy hunt na roty Tutaj mnie pieknie witali w Thais heh Tutaj niewiadomo skad sie wzial Monk wytlumaczcie mi to :/ Tutaj tereny ghost landu: Piekny ogrod... ... ktory po podejsciu zamienia sie w bagno Tutaj ghost... ...ktory po podejsciu odlatuje do cieplych krajow : P Tutaj ktos komus zrobil walentynke ![]() A tu moj 1 hunt ![]() niestety padlem, bo z drugiej strony przyszedl drugi cyc PK !!! To moje wszystkie jak dotad SS, pozniej jak na cos pojde dam wiecej. Tylko jak narazie nie bede huntowal, bo zginalem je***e lagi... Plx komentujcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Po co takie screeny dajesz? Szczerze to lepiej bylo by ich nie ogladac ... :evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nightcrawler daj lepsze... jak nie chcesz ich ogladac to po co tu wchodzisz...
@Renihali a Fimokasi moja ![]() ![]() Oto nastepne SS. Tutaj zdjecia Banshee po drodze do... (quest spoilling ![]() ![]() Banshee i jej atak Tutaj slub Rexibola i Soul Rivera (jak gralem postacia kolegi ![]() ![]() przygotowania... slub rozpoczety : P Tak... ostatnie slowo zabawa i po zabawie koniec Tutaj budowalem kolegi postacia (Maciek to twoja postac ![]() ![]() budowa zamku i jego niszczenie : ( a mial... Smazalnia ryb (Maciek to znowu Ty ![]() otwarte pierwszy klijent Test hity ![]() Exori hmm sd gfb koniec Tibii w Carlin? Wyprawa na smoka (sorki zapomnialem robic SS z walki ![]() przed smokiem padl Jak wracalem to cos takiego spotkalem pod zamkiem, bylo jeszcze tego wiecej i okrazylo mnie i mnie zjechalo tak ze musialem vite wrzucac ![]() Komentujcie plx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Fajne fajne
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() A ZAJUGIX TO OCZYWISCIE JA BUHAAHAHAHA
... Zajugix/Druid/23 Level/32 Mlvl/Eternia/Thais ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() Miodzio ładne też takie bende miał kiedyś
![]() napracowałeś sie ___________________________________ Fargass 12 lev 14 mlev Sorcerer HIBERNA
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ss troche słabe a te z bh pfffv
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowe SSki
![]() ![]() Najpierw zdjecia jak gralem moim knightem na Valorii: Na poczatek WW:Droga po exp Czekanie na WW Bicie WW I exp Troche SS z soldakow: Wymiana hitow Oboje zolte hp Jedziemy z nim Zdychaj! Pobyt na Foldzie: Wkraczam na Folde Frosty nie maja szans Nice hit ![]() Polar Beary Teraz zdjecia rookstrikerem: Bicie rotow Roty to dla mnie pestka ![]() Wybity resp Oczekiwanie na resp Innym razem znowu wybity resp Teraz zdjecia moim glownym charem z orc fortest: Leader Zerk Test hity: Mial pecha tylko 85 Znowu :/ Juz lepiej ![]() Jakos akurat te SD byly cienkie normalnie za wiecej wali ![]() Budowa ZOO: 1 snake Pal sie! Rozkreca sie Moje male ZOO ![]() Zagrody Wolfy bacznosc Armia spiderow Pikne ZOO Jeszcze byl mino ale nie mam SS'a. Komentujcie plx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() ss'y mi nie chodza, byl aby ss z bh. i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |