|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Więc tak:
Założyłem sobie nową postać o nicku X. Po jakimś czasie grania popełniłem kilka głupich błędów, więc skasowałem postać. Odczekałem określony czas na całkowite usunięcie postaci. Kiedy już to nastąpiło, chciałem założyć nową postać o tym samym nicku, ale kiedy już wpisałem nick, wybrałem płeć i świat, wyświetlił mi się komunikat o tym, że dany nick jest już używany przez kogoś. Chciałem kto to, więc kliknąłem w Index/ Characters/Information i wpisałem nick i było napisane, że nikt o takim nicku nie istnieje. To niby dlaczego nie mogę stworzyć postaci o tym nicku? Z góry dzięki za odpowiedz. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Musisz po skasowaniu postaci odczekać pewien okres czasu (niestety nie wiem dokładnie jaki) by znów móc założyć postać o tym samym nick'u.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warhammerlord
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja też tak już robiłem
![]() ![]() Jeżeli to jest mniej niż pół roku - nie krzyczeć. Podałem czas w przybliżeniu, oparty na własnych doświadczeniach ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Oj daj " ' " albo cusik i po problemie.