|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Zbieram ekipe na eterni bo nie lubie ludzi ktorzy zabijaja swoich rodakow!
![]() pozdro i jestem wkurzony ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() poto zostal skasowany dzial PK zeby takich informacji nie zamieszczac
oczywiscie wszyscy ci wspolczujemy, ale raczej pomocy powinienes szukac u kolegow w tibi a nie na forum edit: @dawn: czy ty wogule wiesz co to nOOb ? bo chyba nie
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Proponuje zamknać temat, bo jest głupi. le znalazłes sobie miejsce żeby się żalić na pk. I lepiej nie podawaj swojego nicka z tibi bo znajdzie się jeszce ktoś(nie ja) kto cie spkuje za noobostwo.
UP THE IRON!!!!!!!!!!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Wielu n00bów niestety gra w Tibie, takich przykładów jak twój można by podawać jeszcze dużo.
Na oszustów, złodziei i PK nie ma rady. On byli, są i niestety będą nieodłączną częścią Tibii. BTW:Który ty masz lev, że podnosisz pojedyncze runy z ziemi? Ja mimo, iż mam niski lev nie podnosze runów, mieczy itp. w mieście, żeby nie narażać się na ataki polaczków i innych dziadów.
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Tylko i wylącznie twoja wina! Nie twoje, to po co dotykałeś? Owi panowie dobrze zrobili, zrobiłbym tak samo
![]() Zabijanie rodaków - czemu nie? 80% tibijskich Polaków to kretyni, wiec czy jest jakaś inna opcja? |
![]() |
![]() |