|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Jak wiemy lub też dzięki mnie się dowiecie, Dobo nasz Super Moderator obchodzi dzisiaj 6 marca swoje 15 urodziny.
Chciałem złożyć ci najgorętsze życzenia odemnie oraz miejmy nadzieje jak najwięcej forumowiczów. Niech każdy Ci wybaczy że zamknąłes jego temat (twoja pasja). Życzę ci: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Miejmy nadzieję ze współpraca z nami bedzie układać ci sie wyśmienicie. Wiem że nie będziesz miał teraz czasu "zamknąć" tematu ale jak wejdziesz to nie zamykaj od razu ![]() Napiszcie też jakieś życzenia dla Dobo
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Golden legsów i helmeta.Magic Plate armora.
Troche platyn i gpe do wora. Dużo upomień do wypisania i tematów do zamykania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Życze Ci byś dostał:
-Demon seta - niech twój dom zamieszka ładna kobieta - byś PACC'a za free dostawał - i upomnień nie wystawiał ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dzieki wszsystkim!!!
![]() p.s zobaczcie mój podpis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Wszystkie naj najleprzego Dobo.
A ja nie kapuje czegos, dlaczego Boberjuszu codziennie nie zakladasz takich tematow? Tylko akurat teraz jak Dobo ma urodzinki...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
![]() |
![]() Wszystkiego najlepszego plecak plecakow sd, najlepszego sprzetu, duuuzo kasy i pacca na 100 lat za free
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezbyt o to mi chodzilo...ale oki
![]()
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() hrhr sesaj, a jak myslisz dlaczego;P
Dobo tobie juz zyczenia skladalem dwukrotnie ale teraz zloze 3 raz : Zebys bedac AFK na IRCu wylaczal to <cenzura> powitanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() [21:55] * GimliSynGloina was kicked by Dobo (Usmiechnij sie, jestes w ukrytej kamerze... =P) [21:55] * GimliSynGloina has joined #tibia.pl [21:55] <Dobo> Witaj GimliSynGloina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobo, to z dzisiejszego dnia?
Bo ja mam inne archiwum ![]() [21:55] * GonzoVonKrenzel has joined #tibia.pl [21:55] <bobal> kto tu uzywa bota ?:> mam pytanie [21:55] <Dobo> Witaj GonzoVonKrenzel [21:55] <bobal> ![]() [21:55] <GonzoVonKrenzel> no wiatm ![]() [21:55] <wierny> Kukter kto cie strugal ![]() [21:55] <Kukter> siemka gonzo ![]() [21:55] <Kukter> kto mnie strugal ? [21:55] <GimliSynGloina> omg [21:55] <GimliSynGloina> co za tlok [21:55] <Kukter> oh duzo osob lolu ![]() [21:55] <Sesaj> ^^ [21:55] <Kukter> davinci [21:55] * Kichu has joined #tibia.pl [21:55] <Kukter> ![]() [21:55] <Dobo> Witaj Kichu [21:55] * wiara has quit IRC (Quit: KKS Karpaty Krosno) [21:55] <Kichu> hello again [21:55] <GonzoVonKrenzel> hiho [21:55] <Kukter> i tak killka rzezbiarzy znanych ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wszystkiego naj... naj... i takie tam. No moze jeszcze zybyc wybral mnie na moderatora...
![]()
![]() |
#13 |
Nieobecny.
|
![]() Zdrowie Twoje w gardło moje!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() [ALIGN=center]Hmmm. Chciałem nie pisać ponownie życzeń, ale widzę, że tu najlepsi ludzie z tibia.pl się wpisują, to jak mógłby ominąć mnie ten zaszczyt.
Dobo - bardzo Cię lubię i Cię szanuję. Wszystkiego najlepszego. Rodziów pozwalających robić imprezki. Żadnego hakera w przyszłym życiu codziennym. 200 lat życia. Pociechy z potomstwa ( ![]() Życzy Gonzuś ![]() P.S. Dużo zdrowia i słodyczy Gonzo von Krenzel życzy! ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prezęty rozdane, Goście poszli, Urodzinki mineły.
Temacik można ~zamknąć~ A tymczasem zapraszam do innego równie wspaniałego tematu jakim jest Dzień Kobiet -->Link<--