|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() OMG, noi co z tego? Podnieca Cię to?
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() <ironia> Jaka szkoda</ironia>
Widać znudziała mu się gra. Stop Talking me about Bubble.-Przestańcie mówić mi o Bubble Stop Talking me about Eternal.-Przestańcie mówić mi o Eternal Stop Talking me about be the highest.-Przestańcie mi mówić, że jestem najlerzy (you will get ignored)-(Bendziecie zignorowani) I Dont Care About Levels, i am not hunting-Nie obchodzą mnie poziomy, nie poluje... all the day, if i do that..-...całymi dniami, gdybym to robił i should be level 300 today :)-Powinienem mieć 300 poziom teraz :) I play for a reason... and if this reason-Gram z pewnego powodu...a gdy powodu leave ,Cachero too..-Brak, Cachera również just Friends know what i making this-Tylko przyjaciele wiedzą czemu to robię Take care guys :)-Trzymajcie się chłopaki :) Tak ciężko przeczytać sobie opis postaci.... Po prostu nie widzi powodu, dla którego miałby grać dalej.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 12-05-2005 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() W sumie nic takiego, zeby nie to ze postac kasuje najlepszy sorc w Tibi..
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() CO DO JASNEJ CHOLERY????(przepraszam za uzycie slowa "jasnej cholery", ale mnie to bardzo zdiwilo, a nawet jesli cholera to nazwa choroby nie przeklenstwo
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Jeny, tekst w jego komentarzu wiele tłumaczy, a i tak prawdopodobnie za kilka dni użyje opcji undelete...
Edit: tzn chciałem powiedzieć, że za kilka chwil użyje opcji undelete... ![]() Ostatnio edytowany przez Dejvo - 12-05-2005 o 18:38. |
![]() |
![]() |
#7 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Bo mu mązż Bubble zagrozil ze jak ją przescignie z levelem to ją zbanuje na RL (trumna plx?)... się biedaczek przestraszyl i skasował postać iksde
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Heh tego bym się nie spodziwał.
No ale coż, lepsze to niż sprzedawanie postaci...
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Czy jestem jedyną osobą, którą nic to nie obchodzi...? :o
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
(****a usuncie te 10 znakow!) |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Olala.. ciekawe kiedy zaczną się komentarze ze "Ten wredny i sły cypsoft, fawora.. faowryzó... a za trudne dla mnei słowo, trzymaja strone bable, kazali cahero srobic delejta, bo jak nie to nazla na niego snajperof, cipsowt noobY!"
Zresztą, jak juz ktoś napisal zapewne nie wytrzyma i zmieni zdanie.. do lipca jeszcze kupa czasu, a tibia uzaleznia ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() gdybym go znał
było by mi go szkoda a was co to obchodzi? znacie go? Co z tego, ze kasuje konto? Jest tak jak każdy inny, tyle że więkrzy lvl... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Szkoda ze kasuje konto, ale nie powiesze sie z tego powodu -.- On gra w tibię i on ma prawo skasować swoją postać. A reszcie ludzi nic do tego.
Chociaz trochę szkoda, miałam nadzieje ze przegoni przynajmniej Bubble ![]() Edit: LOL ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Erin91 - 12-05-2005 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Z tego co jest napisane na wspaniałej stronie (www.tibia.com)
nic nie wskazuje na to, aby Cachero mial skasowana postac, wiec Wierni Słudzy Cachero! Nie martwcie sie! On nadal Żyje! ![]()
Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 12-05-2005 o 18:20. Powód: Błąd |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl, Cachero undelete, mozna zamknac temat na czas nieokreslony.
|
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To ile czasu wytrzymał?
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdaje sie ze 2 dni nie bylo -.-
Ostatnio edytowany przez Tomek14 - 12-05-2005 o 18:30. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() O nie! Prosze, Kaszero nie rup tego, hyba sie zaszczele jesli on to zrobi. To iest nie moszlife, on nie morze tego zrobic!
A tak na serio... To co was to wszystkich obchodzi, ze koles kasuje konto? Czy to jest wasz char, ze sie tym tak podniecacie? A wiecie czemu konczy z tibia? Po pierwsze: pewnie w koncu zrozumial ile stracil czasu, na siedzenie przed monitorem i bezsensowne bicie tych samych potworow. Po drugie: przez bande idiotow podobnych do zalozyciela tego tematu, ktorzy podniecaja sie, ze zrobil 200+lvl.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak tak za tydzień kolejny delete na chwile i kolejny powód na nowy temat.
Czy niektórym aż tak bardzo sie nudzi?