|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() jestem druidem skile nie wazne, tarcza nie wazna bo smog walna z gfb, bodajrze jeden cios za 100 drugi za 80 i trzeci koncuwka cos za 60/70 i dead. I jeszcze ds za okolo 110
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Dostałem od Orca Berserkera za 109
![]() Profesja: Knight Shielding: 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Hmm... moze to niespodziewane, ale majac demon shielda, blue robe, crusader helmet i p-ammy <nie wierzycie, pokaze na swiecie Rubera> guard walnal mnie za 105. Mialem full defa i 24 shielding.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Palkiem pod Fibula bylem na rotach i dsach, trafil sie spawn dwoch dsow na raz, zabilem jednego, i zaczalem manerw zawracania, atakujac drugiego, najpierw zarobilem ponad 70, a potem 110 z hakiem, mialem p-seta, dark helma, bez tarczy.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() 130 od zerka dostlemi shield e chyba bh i skilem slabym 30/40??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() 255 13 lev Moze mi nie uwiezycie ale gdy mialem 13 level palek bh shield p set i dark helmet skile 46/48 ide se na pustynie a tu gs a wiec co klikam attack ze spearow i uciekam ale gs jest deko szybki sieknal mnie 255 zyc czyli za raz nie wiem jak to sie stalo ale sie wkuzylem stracilem p legs to mi h levele oddaly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() 174 na 16 lvl przez bersrekera. stracilem w tegy fire sworda i crown armor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() 116 Demon skeleton skile wtedy 54/49 knight warrior helmet k-set dwarven shield.(obecnie całkiem inny equipment)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() Szedłem sobie po jaskiniach zacieszając że mam nowy level. Schodze a tu nagle WYSKAKUJE DEMON- 200 we mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() gdzy ras szedlem z kolegom w carlinie niehconcy zaczepilem cyklopa to nie byl dobry pomysl... 80 w p***u
---- Jak by to bylo gdyby... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() Ja dostalem od zerka za 120 ale bylem bez tarczy bylem z gsem
![]() Shieling:75. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Mnie gs za dobrze ponad 200, może okolice 250 (Te pajęczaki potrafią nieźle przygrzmocić). A drugie to nie pamiętam dokładnie, jak dużo, ale było dość nieciekawie jak mi dl walnął kombosa, w sumie ok 270-300hp
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmm najwiekszy cios jaki w zyciu miałem( to było raczej kombo) smok mi pyknął combo 2x GFB + F Wave+ z pazura to było o ile dobrze pameitam 340....koniec wiadomy....miałem 335 hp....z zielonego paska nagle sie zrobil czarny i napis "You Are Dead"
![]() Troche trudne do uwierzenia ale tak było.....
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Bylem se na orc fortest i mi nagle neta wylaczaja... Pozniej sie wlogowauje a tu dostalem baty od zerka za 170 ale zwialem mu. Wtedy pallek, cos 40 shilda i bez tarczy.
Polisz Michal jaki miales lvl ![]() Gimli dlaczego dales upomnienie? Nie widze w tym nic glupiego (no raczej napewno sciemnial ale moglo to byc prawdziwe). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Gimli syn Gloina
Moze to i prwada ale na test serverze tam to ja wyskakiwalem na solo z demonem ![]()
![]() |
#19 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 256Hp (275na maxa) od GSa
![]() ![]()
![]() |
#20 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Stary dobry GS, 300+ bez eq.
Smok: 400+ (przeżyłem) Hmm Ds na 10 lvl ![]()