![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cze, kolejny moj filmik.
Pewnie uznacie ze jest do dupy i wogole, ale co tam mnie to nie obchodzi. CHCE POWEIDZIEC ZE ZARGION Z FILMIKU DOSTAL BANA PO INCYDENCIE. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/1746088/PA.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zalosne............. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lipa, a dlaczego? 2 gosci lvle ~60 ubija 35~ sorca. I jeszcze napis ubijanie PA. To to już mnie rozwalilo -.-
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() A najśmieszniejsze z tego wszystkiegojest to, że to Ruthless Demonic i Zargion, którzy są z Bandy zwanej "Avis" słyną na całej morganie z tekstów w stylu "Go away or die", "baba" "LEVE"......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Ostatnio żeś wyzywał wszytkich od n00bów a sam nie umiesz nakręcić jakiegoś dobrego pk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Nie wiem co to ma być ale z góry wygląda to jakbyś ty był PA
![]() Zresztą PA to większości wysokie lvle wieć jakim PA może być 30~ lvl?? NóóóóóB PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() muahahah raczej ty jestes PA !! Niby dlaczego on jest PA ? bo sobie expi ? a co powiedziec o tobie w wojnie nie bierzesz udzialu( i good o jednego mniej) ale caly czaas expisz! to raczej jednak jestem ze ty jestes PA !!
![]()
![]() |