|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() No wiec tak Rekrutuje do gildi Crown Knights na Calmerce. Ja i Vickowie zdecydowalismy sie na invitowanie nieznajomych poniewaz nowe kontakty jeszcze nikomu nie zaszkodzily. O gildi sie tu rozpisywac nie bede wiec jesli macie jakies pytania to walic do vickow lub do mnie :
Warrior of abyss Blach Knight Sir Darmin Lord Raxel Maxi Skywarien Cchce dodac ze osoby ponizej 25 lvl beda raczej mniej mile widziane niz te 25+ ale mozna probowac ! Ankieta ma wygladac tak i macie je umieszczac w tym temacie ja obiecuje ze rozpatrze wszystkie az do zamkniecia rekrutacji. Nick : gienek ze spychowa dolnego Lvl : 10 Mlvl : 2 Voc : Knight Skills : 46/46 Pacc : Tak/Nie Dlaczego akurat ty ? : tutaj piszemy dlaczego akurat was mam invitnac - taka autoreklama ![]() I na koniec dodam ze wszyscy ktozy zostana invitniecia beda przechodzili okrec probny = tydzien jezeli sie nie sprawdza grzecznie powiemy "papa" !
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 16-05-2005 o 14:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Płock,W tibia Ab`dendriel i Carlin
![]() |
![]() Jasne, że wstąpie oto moje dane:
Nick:Komornik-wojtas Lvl:25 już nie długo 26 Mlvl:11 Voc ![]() Skille: 60/40 Pacc:Nie mam<może w wakacje ale to mało prawdopodobne ![]() Dlaczego: hmm???Ponieważ nie byłem jeszcze w żadnej gildii a lubie jak są ludzie Polacy w gildiach. Mój kumpel ma gildie ale na Trimerze Oni se w ***a walą pytałem się samego lidera gildi a on nie odpowiadał pedał Ostatnio edytowany przez Wojtek_Sh@DoW - 17-06-2005 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Imię: Karaas
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 104
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() nick:
voc: Master Sorcerer lvl: 27 mlvl: 39 sword fighting: 19 shielding: 24 pacc: TAK eq:Blue Robe,Crown Legs,Boh,Crusader Helmet,Demon Shield,BS . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Lider hyba zapomniał o tym temacie no ale jak trzeba to trzeba
@Tibri Jak już było napisane OD 25 LVL'a @Wojtek Shadow Rozpatrzymy twoją decyzje @Kari Czemu własnie do naszej gildi??Takich informacji nam trzeba @Sali Jaja se robisz?To wyjdz z tematu DO TYCH CO CHCĄ WSTĄPIĆ, PISZCIE TUTAJ A NIE NA PW!!
Crown Knights 4ever ![]() ![]() Name:Koronowany Rycerz Lvl:40+ Vocation:Knight Pozdro Dla kumpli którym zawdzenczam wiele ![]() Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek II - 16-05-2005 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick : orbit Man
Lvl : 46 Mlvl : 5 Voc : Knight Skills : 74/72 Pacc : Nie-dopiero po wakacjach |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Cres Jorokutus
lvl 13 mlvl 2 profesja knight skills 50/50 pacc nie ale po wakacjach moze bede miał Coś o mnie Siemka nigdy jeszcze nie należałem do żadnej gligli. Moge wam pozycak kase i bedziecie tylko oddawac polowe tego co pozycyliscie moze jak bede mial wiekszy lvl to bede wam cos blokowal ok jak cos to piszcie w tibi albo na email narx ![]() Ostatnio edytowany przez diabolo pomidoro - 01-06-2005 o 18:28. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir Laska Squad
Gildia: -------------
Świat: Azura
Poziom: 19
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nick : Sir Laska Squad
Lvl : prawie 11 Mlvl : 2 Voc : Knight Skills : 35/32 Pacc : Nie - chwilowo nie zamierzam Jestem na tibi codziennie minumum 2-3 godziny. Lubie prace w grupie. I bardzo szybko sie rozwijam (skille). Zawsze slużę pomocą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Ulthuan
Świat: Astera
![]() |
![]() NICK: Sorcerer the kunbal
LVL: 13,5 MLVL: 18 PROFESJA:Sorcer Skills:19/19 PACC: Nie ale moze w połowie wakacji Czary: HMM,FIRE FILEDY, exura,utevo lux,exiva, exana pox,explo,energy beam EQ: P SET, SERPENT SWORD, BEHOLDER SHIELD, STELL HELMET,10k w dp Chcę wstąpić bo lubie być w gildi poznać nowych ludzików i to by było na tyle. Ostatnio edytowany przez Matir - 07-06-2005 o 14:11. Powód: zmiany z lvl i skile |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Imię: Lord Darkdevil
Profesja: Elite Knight
Poziom: 52
Skille: 84\84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nick - Lord Darkdevil
Lvl - 31 Voc - Knight Mglvl - 5 Skills - 76\76 Pacc - NIE ale w wakacje Tak ![]() Ponieważ : Lubie nowe gildie i najważniejsze jesteście mili
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Nick : Draxini
Lvl : 14 Mlvl : 21 Voc : Druid Skills : Nie ważne przy Druidzie Pacc : Nie Dlaczego akurat Ja? : Jestem nowy na serverze. Szukam kogoś z kim mozna pogadac nie jestem noobem i w miare szybko i w miare mozliwosci sie rozwijam. Z góry dzieki za invita! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
|
![]() Ja moglbym należeć do Twojej gildii
nik:Helder Garcia Level:17 mlvl:26 vocation:druid location:venore pacc:nie, moze kiedyś ![]() eq:Noble Armor,Plate Legs,Devils Helmet,Fire Sword,Dragon Shield,Leather Boots skile:19/21 Dlaczego ja hmmm..?Ponieważ nigdy nie byłem w gildii i chciałbym zobaczyć jak to jest pozatym lubie prace w grupie(szczególnie z polakami) ![]() Ostatnio edytowany przez Helder Garcia - 30-06-2005 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Imię: Master'mefisto
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Skille: 20/20
Poziom mag.: 22
|
![]() Nick : Master'Mefisto
Lvl : 11 Mlvl : 18 Voc : sorcerer Skills : 16/17 Pacc : Nie Dlaczego akurat ja: Poniewaz pozniej bede mogl wam sprzedawac taniej runki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nick : Runowa Druidka
Lvl : 27 Mlvl : 40+ Voc : Elder Druid Skills : 20/20 Pacc : Tak Dlaczego akurat ty: Bo ja wiem ? Szukam fajnej gildii ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Małkowice
|
![]() Nick: Kelmar Terun
Lvl: 10 Mlvl: 1 lecz go dopracowywuje ![]() Profesja: Knight ![]() Skill: 31\29 Pacc: nie Dlaczego akurat wy: Bo lubie prace w grupie i nie jestem NOOBem ![]() Ostatnio edytowany przez Dolhor Knight - 01-07-2005 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Małkowice
|
![]() CZemu nikt nie pisze postów???????????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nick: Shie Liani
Lvl: 22 Mlvl: 48 Voc: Druid Skills: 19/21 Pacc: nie Poszukuje dobrej gildi na dobre wspolne Hunty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trujzab/Telomo
Świat: Calmera/Thoria
|
![]() Ja chce dojsc, ale watpie ze mnie przyjmiecie, ale szybko expie, please przyjmijcie mnie.
Nick: Trujzab Lvl: 19 ale szybko expie i trenuje Mlvl: 3 Voc: Knight Skills: 46/42 :/ Pacc: Nie ale w przyszłym roku zamierzam go kupić Dlaczego ja?: Bo jestem fajny, staram sie pomagac jak moge i przede wszystkim staram sie nie wchodzic w bujki, juz od zawsze chcialem nalezec do jakiejs gildi, jesli chcecie moge fooda zalatwiac i taniego weapona z strzalami dla nowych. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie pomimo tych wszystkich rzeczy ktorych nie mam itd. Kontakt gg: 7865204 mail: [email protected] w tibi na calmera: Trujzab |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Yo...
Nick: Toxic Palek Voc: (patrz wyżej) Lvl: 23 (dzisiaj miałem deda przez głupie lagi i moją ciekawość)(do 00:00 powinienem zrobić 24) Skills: 58+/40+ Pacc: NIE Wcale nie uważam że to akurat ja powinienem należeć do waszej gildi (nie chcecie mnie to nie pujde do Najaranych Polaków). Nie napisaliście co WY oferujecie?? Będą jakieś wspólne hunty, questy?? Co będe miał z tego jeśli do was dołącze??!! PS: SORKI ZA BŁĘDY (jeśli są...) |
![]() |
![]() |