|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Witam. Chcialem sie zapytac jak wyglada przelew...ale tu wogle nie chodzi o pacca, tylko o allegro.
![]() otoz nie wiem jak wyglada taki przelew z allegro...musze isc do banku czy na poczte...cos wypelnic czy jak ![]() Prosze wytlumaczcie mi to w punktach bardzo wazne ![]() ![]() EDIT: prsze ejszcze powiedziec jak wyglada przekaz pocztowy mam wlozyc akse do koperty i isc na pczte czy jak wytlumaczcie plx ;P Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 14-05-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Idziesz do banku/na poczte prosisz o blankiet, wypelniasz go i co najwazniejsze wpisujesz poprawny numer konta tego kolesia co mu kase chcesz wyslac (wczesniej musi ci to podac), dajesz pani ekspedientce wypelniony blankiet z kasą + kilka zł za przesylke - it's all.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Z tego co wiem, żeby sprzedawać/kupywać na allegro trzeba być pełno letnim.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Samo Allegro nie jest zainteresowane zmniejszaniem ilości klientów. Nie zapomnij zabrać potwierdzenia przelewu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Jak nie wiesz jak wypełnić to zapytaj rodziców oni na pewno wiedzą. I dokładnie parę razy sprawdź numer konta jaki napisałeś!
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale to nie jest takie trudne. Wystarczy chwile pomyslec ![]()
![]() |