|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Zabijajcie pk a nie patrzycie sie jak ktos zabija wy jestescie tak asmo jak pk niewyrzyte pierdolonei niepatrzycie czy goscio ma czerwono czahe jak ma to nieh dalej zabija myslicie sobie ze
nieh dalej zabija co mi tam na www.tibia.com sprawdzie ile razy mnie zabile te pierdolone pki niewyrzyte suki |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic Nie podoba sie PK to idz grac na non PvP - bedziesz mial problem tylko ze zlodziejami, lurerami i blokerami ![]() BTW-widze ze autocenzura dziala znakomicie, ale na przyszlosc pisz bez bluzgow plx.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|||||
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() pekowac bez powodu sie nie powinno
![]() ale jesli jakis n00b bedzie ci zabijał potwory i brał z nich loot to mozna sie zastanowic ![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() To ja dzisiaj miałem akcje z noobami(albo głupimi newbie):
Ja se ide jaskiniom a tu nagle Cytuj:
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003