|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() A więc trapie sie z tym problemem od pewnego czasu gdyż usługa posłaniec wpada do mojego kompa co jakieś 3 minuty i straaasznie mnie to irytuje , nie za dużo wiem na ten temat więc pytam Mądrych pożądnych ludzi na forum chętnych do pomocy (troche wazeliny nei zaszkodzi
![]() ![]() ![]() @EDIT dzięki wszystkim każdy miał po trochu racji ale dzięki Mc maciowi pozbyłem sie tego shitu TAHNKS ZIAM :* i wszystkim tahnks Ostatnio edytowany przez Snicckers - 17-05-2005 o 19:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Przede wszystkim zainstaluj Service Pack 2 (zakładam że masz windows XP)
Powinno pomóc bo blokuj rózne tego typu rzeczy. Niektóre firewalle mają też tą funkcje. Nastepnie wejdz we właściwości internetu, daj na zakładkę prywatność i włącz "Blokowanie Wyskakujących Okienek" Nie jestem pewien czy ta opcja wystepuje tylko w windowsie z SP2.
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 17-05-2005 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() wejdz w panel sterowania\narzedzia administracyjne\usługi...znajdz usługe posłaniec, prawy klawisz\wlasciwosci\tryb uruchamiania=wylaczony
i masz spokuj ![]()
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dwie Proste, podstawowe czynności:
1) Start -> Uruchom -> MSconfig -> zakładka "AUTOSTART", i odznaczasz wszystkie nie potrzebne rzeczy (takie nie systemowe.... no niewiem jak to powiedzieć, powienieneś wiedzieć co odznaczyć ) 2) Mój komputer -> panel sterowania -> dodaj/usuń programy .... i pousuwaj śmieci.... Może to coś pomorze.... EDIT: To jest jak się robi na 98 .... Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 17-05-2005 o 18:11. |
![]() |
![]() |