|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Dzisiaj na onecie byl news o pedofilach skazanych na kratki. Wyrok cieszy, chociaz bardzo maly.
Interesuje mnie czy wg was pedofilia jest choroba, ktora powinno sie leczyc czy moze czynem za ktory powinno sie ludzi tepic? Ja osobiscie uwazam, ze pedofila powinno sie co najmniej kastrowac. Wtesdy bylaby pewnosc, ze juz nikogo nie skrzywdzi. Tutaj macie link do newsa jakby co: http://info.onet.pl/1098754,11,1,0,120,686,item.html edyta: Albo to: http://info.onet.pl/1098979,11,1,0,120,686,item.html i gdzie dla takiego czas na "rehabilitacje"?? Przeciez go to tylko przykładnie, PUBLICZNIE jak najmocniej oszpecic! Nie jestem zwolennikiem przemocy, ale zjawisko pedofilii jest tak ogromne, ze wiekszosc z pedofili czuje sie bezkarnie.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 17-05-2005 o 18:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Albo wieszać... ale nie za szyję.
@down A może lepiej kulka w łeb (argh, to nie w Polsce)? :/ Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-05-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up up :
Pewność? A dotykanie miejsc imtymnych przez Ped. ? Skazywanie na dożywocie, od co powinno się z nimi robić -.- A nie kastrowanie (była nawet o tym rozmowa w "Rozmowach w toku", i też padło żeby kastrować... powiedzieli właśnie to co ja ..... tylko bardziej powierzchownie ... ). EDIT: UP Byłem pierwszy (dówód? Pisałem szybciej i więcej czyli szybciej zaczołem ^^ ). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 17-05-2005 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Wg mnie takiego osobnika powinno się zamykać w ciężkim więzieniu, dożywotnio... A na wstępie do odsiadki zgwałcić takiego pedofila grubymi i długimi palami.
Zabijać się nie powinno bo: Nie mamy prawa zabijać drugiego człowieka, a i tak to nie była by żadna kara...
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 17-05-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Pedofili powinno się izolowac od społeczństwa(tego młodego) a nie dawać ich na opiekównów w przedszkolu, tak jak to czesto bywa. Pedofilia to zboczenie podobnie jak homoseksualizm, i leczc sie tego praktycznie nie da(to tak jak przerobic geja na hetero).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dożywocie dożywocie mówiecie a nie wiecie, że za pare lat zaczniecie płacić za padofilow siedzących w pierdlu. Powinni takich kastrować i wszczepiać specjalne chipy umozliwiające lokalaizowanie takich osobników. A przedewszytskim nie powinni im pyska zaslaniać na rozprawach
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A szczególnie zachowanie sądów jest karygodne... Pamiętacie tę sprawę co dziecku kazali siedzieć przed pedofilem i mówić "jak-to-tam-było"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @koczko
Te chipy by kosztowały więcej od więzienia ![]() A kaststracja to (chyba) dobry pomysł
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Utrzymanie więźnia w Polsce kosztuje od 2000 zł do nawet ponad 3000 zł miesięcznie. Pozatym gówniarze sami nadstawiali dupy nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Wiec nie wiem czy kara ni za surowa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wracając jeszcze do sprawy kar... Niech tylko jego nowi znajomi dowiedzą
się za co siedzi... Będzie miał baaardzo nieprzyjemne przygody, no, chyba, że ten delikwent lubi być poniewierany... I to nie tylko 1 vs 1... ![]()
![]() |
#13 |
Nieobecny.
|
![]() Osobiście uważam, że powieszenie faceta za narządy rodne i puszczanie mu w kółko 2^1024 powtórki 1337 odcinka telenoweli "Wykastrowana" to o wieeele za mało.
Tacy ludzie są dla mnie najniższą warstwą społeczną, dzieląc to miejsce z diabelskim pomiotem wszelkiej maści. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Gdyby jakiś pedofil ma moich oczar robił komuś krzywde to bym go kluczem do skrzynki pocztowej zaje.bal (sory za wyrażenie ale inaczej sie nie da)
Apropo kar: Uciać narząd rozrodczy, i wsadzic mu lewym uchem ażeby wyszło prawym... xD Na oczach milionów Polaków... |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Moim zdaniem to powinno ich wsadzać do więzienia ale takiego najgorszego jaki może być na świecie oczywiście dożywotnio
![]() I potem ciekawe co by zrobili to samo chyba,a jakby nie pomogło to któs powinien ich gwałcić ![]() ![]() Nie nawidze ich najlepiej zabijać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Dac im dozywocie w wiezieniu o zaostrzonym rygoze, 0 kontaktow z innymi.
oftop. Nie mozecie sobie odpuscic tutaj takich tematow?? Przeciez to co napisza ludzie i tak nie wejdzie nigdy w zycie, a i tak duzo osob na tym forum ma ~10 lat i nie wie dokladnie o co z tymi pedofilami chodzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() A nie lepiej by bylo wprowadzic kare smierci (hardkor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Pamiętajmy że więźniowie to też ludzie... Dzielą się na różne grupy i WSZYSCY nienawidzą pedofilów... W.g. Kary powinny być takie (wsyztskie naraz) Kastracja (bez znieczulenia), pałowanie (to by ich czekało w normlanym więzieniu) i w dupić do jakiegoś ośrodka dla totalnie yebnietych (czyt. do pokoju bez klamek)!!!! Pedofile to Surwiele!!!!! Takich lduzi nie mogę ścierpieć -,- Przepraszam za słownictwo...
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A slyszeliscie o przypadku w pewnym osrodku dla pederastow? Nie wiem, gdzie to dokladnie bylo, ale pewien "lekarz" znalazl nowy sposob na leczenie pedofilow.
Mianowicie 'przymuszal' pielegniarki do tego, aby masturbowaly owych pedofili. To mialo odwrocic ich uwage od dzieci a skierowac na dorosle kobiety. Ujawnila to jedba z pielegniarek, kiedy zrezygnowala z pracy. Moim zdaniem takich ludzi tez powinni tepic ![]()