|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Czy wiecie ze koło venore byl gdzies tak o 8 rano demon
3 razy mnie zabil i mojego kumpla 8) pozniej za jakies 10 min gdy tam poszlismy nic nie bylo ani demona ani jego ciala.przeszukalismy ale i tak nic nie znalezlismy.ciekawe co sie z nim stalo !!!Morze wy wiecie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Podaj serwer na jakim to się wydarzyło.
Ja w Venore nie mieszkam więc nie widziałem ================================== edit By Magus A co do tego ma serwer? (chyba ze testowy), a wogole jak nie widziales, i nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz posta bo uznam to za nabjanie i wsadze Ci upomnienie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Może to był player zamieniony w demona(przy użyciu czaru==> nie pamiętam jakiego). Innego wyjścia raczej nie widzę.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Hmmm, Demon, to moze i tak, ale chyba jeszcze ze Skeletonem na koncu, jesli juz...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004
|
![]() Demon koło venore to dziwne
tak sie zastanawiam dlaczego tam chodziliscie gdy już was zabił i dlaczego załozyłeś 2 posty????? |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |