|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Czy tibia naprawde tak oglupia? Na lekcji polskiego mialem sprawdzic rozprawke kumpla na temat 'Internet - zagrozenie czy okno na swiat?'. Pojawialy sie slowa typu 'rownierz', 'dzienki', 'poniewarz', 'chconc' itp. Ziomek wypisal wszystkie (2) argumenty od myslnikow, nauczycielce tlumaczyl, ze to tibia tak go oglupila. Na przerwach wali tekstami (wymowa): idz ztond, nie chdze tego, darz mi to podem. Ludzie czy tibia na serio ma taki wplyw, czy to tylko wymowka???
BWT. Moj pierwszy temat ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Tak, Tibia robi z ludzi idiotów (nieliczni się nie dają:P). Lub druga wersja - Tibia przyciąga idiotów. Przykład: ostatnio z numeru gg koleżanki taka rozmowa:
Cytuj:
Czemu miałem nieodparte wrażenie (które później zresztą sie potwierdziło) że gość gra w Tibię?:P Ostatnio edytowany przez Dabek - 19-05-2005 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Tak Tibia ogłupia i potem powstają takie tematy.
Temat prawdopodobnie rozrośnie się w taki sposób -Wpisywanie jakich to się ma itiodycznych znajomych -inni powiedzą " Tibia wogule nie jezt zla" -Przyjdzie mod i zamknie
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh pewnie powie 'Sam jezdes debilem, idjoto', ale ci ktorzy JESZCZE nie sa debilami powinni wiedziec jakie sa konsekwencje grania w tibie (heh ale to chyba nie u wszystkich graczy?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
|
![]() Tibja naserjo ogopia ludzi nie myzl sobje nie ma letko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gosciu, wykasuj z profilu=>lokacja 'Grudziądz' oki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Zobaczycie że kiedyś ta gra rozpeta III wojnę światową...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie wiem. Co do tego kumpla z pierwszego posta: [dostaje ode mnie loka] "Ałła!!! Marz deda na majnie!!!". Moze w przyszlosci ludzie beda zalatwiac wszystkie sprawy przez tibie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() jeżeli ktoś się boi tak ogłupić... ja tego się nie boję bo wiem na co mnie stać a tak poza tym żeby się tibi niedać to najlepiej jest grać 2 godz w tibie i 30 minut czytać książke... książki kształcą i tyle... nie powiem że jestem przez to mądrzejszy bo moja ortografia to dno i wodorosty ale jak se przeczytam te 30 stron książki to wszystkie te słowa niepoprawne zanikają i przychodzą te z książki...
@up: Jak niezauważyłeś to w tibie wcale nie gra cały świat jest ro tylko mała część taka tyci tyci... tylko my to tacy debile że w to gramy ![]()
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 19-05-2005 o 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Caly czas powstaja nowe serwery^^ Moze za kilka(set) lat tych 'debili' bedzie duzo wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() wg. mnie, to tibia bardziej przyciąga debili, niż ich tworzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba powinienes dodac "bez obrazy"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na ostatnim sprawdzianie z gegry mialem opisac MONSUMY W AZJI wszystko bylo ok gdybym niemyslal o tibi. Wiec zaczelo sie tak, że wiedzialem o monsumach wszystko lecz.....dzien wczesniej mialem jakas przygode w tibi i myslalem o niej caly czas, wszystko napisalem na 5-6ke gdyby nie to ze nakoncu dodalem "Summony w azji to wiatry kture powoduja powodzie na terenach podgorskich" zauwazcie ze zamiast MONSUMY napisalem SUMMONY
--.--
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Huehuehue, to bylo dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() sama tibia jako gra nie ogłupia...ona poprostu przyciaga idiotow i robi z nich jeszcze wiekszych... a co do ortografii to widziales jakis tekst w tibi(np. na tabiczce) z błędem? bo ja nie... poprostu zdarzaja sie analfabeci, dyslektycy, lole ktorym sie niechce pisac poprawnie, i niektorzy z nich graja w tibie... to juz nie jest wina tibi.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesli w tibie gra jakis analfabeta i napisze np. "Szokam kolerzanek i koleguf do treningo", a gostek ktory to przeczyta jest tzw. 'wzrokowcem', moze byc cienko, szczegolnie jak takie teksty powtarzaja sie czesciej niz raz na dzien. W ten sposob analfabeta robi analfabete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Napiszę specjalnie z błędami - Tibja ogupia! Choć w niektórych przypadkach faktycznie jakiś analfabeta wchodzi na Tibię i myśli, że jest niezły. Przez Tibie ludzie się nie uczą, zatracają ortografię, od Tibii się UZALEŻNIAJĄ (teoretycznie). Mam w klasie kilku tibioholików...
Aha, co do tematu - Prawda o Tibii - Tibia to komercja. PACC mają dostęp do kilku fajnych miejsc, a my, FACC, to co? |
![]() |
![]() |