|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() witam dam tu film mojego kolegi Lorda Paladinka dal mi go juz po nakreceniu
![]() http://rapidshare.de/files/1694458/M...uardy.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() coment plz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Niezbyt ciekawy film ...
Mogles pokazac jakies wykonanie questa (nie QS of corz ![]() ![]() niby spoko ale nudno na poczatku szczegolnie
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sorcerer-rudy harmonia jestem: ![]() mlvl 17 ![]() level 12 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Btw: Te skille mnie przerazaja !! 36 lvl i takie skills OMG
![]() po 2 Uprzedzam ludzi chcących obejrzec ten film. Jako, ze paladyni facc maja przerobane, bo nie ma utevo gran lux (zreszta pacce pall tez tego nie uzywaja czesto) a to oznacza ze uzywanie tibi GG jest niezbedne ... wiec jesli ktos nie ma tibi GG to niech nie sciaga filmu bo nic nie popatrzy ;] Aha w sumie fajne miejsce na guardy ;]
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() @Sorcerer-rudy
Mogłeś spytać mnie czy umieścić ten filmik... Cytuj:
Cytuj:
Wogóle ten film nakręciłem bo mnie kumpel porposił. I tyle. Jeśli mi nie wierzysz, że nie używam cheatów to zobacz sobie moje zdjęcia: http://forum.tibia.pl/showthread.php...Lord+Paladinek Widzisz tak jakieś cheaty? Nie? To czego mówisz, że są niezbędne?
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 27-05-2005 o 12:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |