|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Eee. MAm gre, zrobilem konto. Prszy wlaczeniu gry jak jest ten ork to trzeba sie zalogowac. co mam tam wpisac? Mam login name czy jak bo wpisuje i nie wchodzi . plx pomocy fastttt :}:}
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
uruchom przez launchera, powinno sie posciagac kilka patchow, reset kompa, uruchamiasz przez launchera, (ekran z orkiem) wpisujesz login i haslo, powinno dzialac. A co pisze jak "nie wchodzi"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() LUDZIE OSTRZEGAM OSTATNI RAZ INACZEJ BEDE ZGLASZAL TEMATY DO MODERATOROW! JEST JUZ TEMAT O PROBLEMACH Z KNIGHT ONLINE I WPUSUJCIE SIE TAM! CZY TO TAK CIEZKO ZROZUMIEC??!!
DO AUTORA.... JAK WIDEZ WIESZ GDZIE JEST TEN TEMAT, BO MASZ TAM POSTA. DLA PRZYPOMNIENIA ----> http://www.forum.tibia.pl/showthread...6&page=1&pp=10
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() ok wiec jak tak wolisz sam zaloze temat o pomocy do KO i wtedy bede mial hacka na tych co robia tematy tylko zeby miec wiecej postow
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?
![]() |
![]() Jaka jest strona oficjalna ttej gry??
____ Thx Afiks Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 21-05-2005 o 11:34. |
![]() |
![]() |