|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jedno pytanie:
Co jest na zachod od nizej polozonych wejsc do kopalni krasnali. Slyszalem tam mino maga wiec moze to jest wejscie do Mintwallin??? Prosze o szybka odpowiedz bo strasznie mnie korci zeby tam isc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Zle myslisz, Mintwallin jest zupelnie gdzie indziej(głeboko pod Thais) i przypadkiem sie tam nei dostaniesz.Nie wiem jaka masz profesje ale nie polecam ponizej 25 levelu dla palla,druid i sorc tylko z duza iloscia runow, knight duzo uhow i dobre skille.To miejsce to raj dla palladyna z dobrymi skillami, ja tam dosc czesto nabijam exp no i dojsc trudno wiec byle kto tam nei dojdzie(poza tym malo kto wie jak tam dojsc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co tam wlasciwie jest ???
Tam niedaleko jest jeszce malo widoczna dziura w ziemi i poza tym slyszalem tam mino maga wiec co do diabla tam sie wlasciwie znajduje ??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() To hyba wejscie do Mino Tower
Ale nie jestem pewien |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() 2 rady
1-kawalek na poludnie od wejscia jest gosc o wygladnie mino maga ma-costam nie mow do niego hi ani hello ani nic w tym stulu spawnuja sie przez to minposy(guardy,magu,archery) 2- nie mow mu bye dostaniesz klatwe bedziesz sie palil okolo 5 min
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() nieprawda ze nie dostaniesz sie tem przyoadkowo. ja znalazlem brame miasta minoskow zupelnie przez przypadek.
|
![]() |
![]() |