|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() tak samo mógłbyś się spytać ile osób używa cheatów (po jakimś czasie na 99% zostanie się zhackowanym);
jja zagłosowałem na nie ![]() re down: a może po prostu graliście w jakiejś kafejce int., lub na lekcji i wasi "koledzy" podpatrzyli hasła; jest dość sporo możliwości stracenia accouta przez takie niepozorne sytuacje; a atak crackera na konkretne konto jest chyba dość żadkie (przynajmniej mi się tak wydaje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() ja podobnie jak kolega wyzej nie uzywalem cheatow i zostalem shackowany (po tym ataku hakerow na tibie w listopadzie chyba)
BTW Jak taki temat juz byl z sonda to to bardzo przepraszam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() Ja stałem raz sobie koło Thais i biłem wilki moim druidkiem .. przylazł koleś i stanął tak, że został zablokowany respawn .. nie pamiętam co dokładnie powiedziałem ale coś w stylu: Blokujesz respawn, odejdź albo to zgłosze. Usłyszałem w odpowiedzi, że to brzmiało jak groźba i po chwili wywaliło mnie z gry .. zalogowałem się za chwilke ponownie patrze a tu mój p-armor i m-star na ziemii ... złapałem i zaraz znowu mnie wywaliło .. i tak jeszcze kilka razy zanim ktoś dał sobie spokój ... Moim zdaniem Tibia GG to jest jedyny pewny program, który nie jest zrobiony do tego aby hackować konta. Uważam, że nie trzeba nic robić .. a jak się komuś spodoba to i tak cię dorwie ...
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
To uzywaj tego swojego pewnego programu, to zobaczymy jak daleko zajdziesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Nigdy, ale to przenigdy nie uzywalem zadnego programu do cheatowania. Nigdy...
Tymczasem dzis zalogowalem sie i patrze - zero eq, depo calkowicie wyczyszczone. Last login - okolo 3 w nocy. Wszystko jasne... Nie mam pojecia jak to sie stalo - mialem firewalla, sprawdzilem wszystkie ip wychodzace. Poczatkowo podejrzewalem TibiCam, bo to jedyny program, ktorego uzywalem. Ale sprawdzilem logi - laczyl sie tylko z IP 0.0.0.0, wiec raczej hasla nigdzie nie wyslal (zreszta nigdy nie wpisywalem gdy program dzialal). Zreszta i tak dostalem go z "pewnego" zrodla. Nie wiem jak to mozliwe, pewnie CIPowie maja jakies problemy z bezpieczenstwem danych na serwerach, bo slyszalem ze duzo osob zostalo zhakowanych. Jakby znalazl sie ktos, kto pomoze mi w mojej trudnej sytuacji (nie mam praktycznie nic, moje postaci z Danubii byly na jednym koncie), to prosze o PW albo msg w grze (Pharxx/Danubia). Bylbym wdzieczny, bo poki co mam (odlozone gdzies tam) kilka spearow, dwarven shield, scale armor, soldier helmet i brass legs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() mialem przyjembosb bycia z hakowanym starcilem c-armik i lvl i tak dobze sie to skonczylo dlamnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
re up ![]() BTW ja gram na danubii(royal pall 35 lev) ale nie mam niestety nic wolnego na zbyciu.Tak iekwipunek dla palla nei jest az tak zly, jak chcesz moge ci dac kusze ew. luk(ale strzaly i bolty juz nie bardzo , bo sam muszze kupowac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja mam kompa zainfekowanego na takie typu rzeczy 8)
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() MNie shakowali raz naszczescie tylko raz...
Stracilem wtedy 150k vampire shield warrior helmet c-set giant sworda dragon lance briht sword boots of heast i co mam tera poczac Gralem wtedy na danubi mialem 37lvl knighta ![]() Tera gram na giberi jak ktos mnie haknie to traceprawie tyle sama ludzie nie hakujcie mnie!!! |
![]() |
![]() |