|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() CIP TEAM wydał ostatnio program "pułapke", który miał na celu wyłapanie wszystkich graczy tibii, którzy go urzywali. Ostatecznie po 2 miesiacach (od momentu wprowadzenia programu w obieg, np. nareebow.net)CIPowie zaczeli BANOWAĆ LUDZI !!! Nie wierzyłem w to do momentu, gdy sam nie sprubowałem. Po 15 minutach użytkowania kickneli mnie i dostałem BANA na 30 dni !!! . Tym domniemanym programem jest "Tibia Bot" . Wierz cie mi albo nie. Najlepiej sami sprawdzcie !!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Banished: until April 6, 2004, 11:29 pm because of using cheat tools :O
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak niedali ci na IP bana to możesz w kafejce sobie pograć...a poza tym ja jeszcze bana niemiałem
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() CIP blokuje całe konto na 30 dni, nawet sie do gry nie zalogujesz !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() No to może teraz serwery będą bardzej puste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() nie wiem po co wy wszyscy uzywacie tych cheat'ow. Przez uzywanie ich tylko psujecie sobie zabawę. Już dwóch moich kolegów dostało bana za te ułatwiające grę programy Moim skromnym zdaniem jest to nieutrzciwe w stosunku do innych graczy i cieszę się że CIPy w końcu coś z tym robią. Takie jest moje skromne zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Moge wiedzieć na czym polega ten program?
Nie chce sprawdzac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() "Tibia bot" to program który przy uruchomieniu uruchamia Tibia. Do jego opcje najerzą takie rzeczy jak :rune maker' full light, check exp i automatuczne leczenie. Fajny program tylko szkoda, że używy do takich niecnych celów !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Wiem z IRC ze jeszcze ktoś został zbanowany ale niepowiem tego dla swojego dobra bo jak sie o tym mowi to jest troszeczke wkurzony.
Czyli niemozna uzywac cheatow ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() niewiem czemu takie postępowanie nazywasz pułapką, cipowie zrobili coś co jusz dawno powinni zrobić, nareszcie ludzie zastanowią się zanim zaczną oszukiwać; wszystkich wqr****o jak na jakichś screenach ktoś używał tibii gg a jak wreszcie coś się robi aby zapobiec takim zdażenią to nazywasz to jakąś pułapką;/ i pewnie jeszcze wszyscy są wielce obrażenii na cipteam że niemogą jusz "normalnie" pograć ze swoimi programikami (które oczywiście niesą cheatami); ja na szczęście niemam takiego problemu bo nigdy nieużywałem takich proxów i wątpie abym kiedyś zaczął
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Jeśli przez tibie bot jest tak noto poczekajmy kiedy bana dostanie Lucas Del'Toro i Diego Del'Toro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @TommyLee:
Do bardzo dobrych celow. Mam nadzieje, ze jak najmniej bedzie ludzi OSZUKUJACYCH innych graczy. C I P'owie nareszcie robia z tym pozadek. Tego nie mozna tolerowac! P.S. TommyLee - moze sam uzywales tego programu? :evil: ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Gdy tylko dzis wszeldem na tibia.com i zobaczylem te wiadomosc to zaczlaem skakac po calym pokoju ze szczescia, bo bedzie latwiej sie zalogowac, beda mniejsze lagi, bedzie mniej osob expilo!!!
Nareszcie sprawiedliwosci stalo sie zadosc, na pewno oduczy to graczy od uzywania cheatow. A swoja droga, to ja juz tez mialem w glowie taki pomysl, zeby CIPy zrobily cos takiego, jednak w moich planach kara byla 3 razy dluzsza :>
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikt ważny
|
![]() hmm ja tam nie bawię się w takie śmiecie... przez to gra jest zbyt łatwa.. przyznaje, że czasami aż mnie korci żeby TibiaGG sobie ściagnąć i nie bawić się w te łowienie rybek ale staram się tego nie robić.
Tibiabot był zbyt piękny aby był bezpieczny.. ci którzy próbowali nielegalnie zyskać przewagę nad innymi playerami ( podobno było auromatyczne rzucanie sd itp) mają teraz za swoje ( choć nie wszyscy do końca na to zasłóżyli :/ ) ale moze wszyscy wyciągną z tego naukę i przestaną chetować ale w międzyczasie bardzo duża liczba usersów została shakowana ![]() ![]() czyżby tibia przerodziła się w pole walki między Hackerami i Cipami a bezstroni z pozoru gracze są tylko pionkami w tej grze? Ciach i hack....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Na początku nie wierzyłem kumplom z Rubery, wiec postanowiłem sprawdzić to. No i jak już wyżej pisałem, uruchomiłem Tibia Bot i po 15 minutach dostalem bana! Ale to jeszcze nie jest najgorsze, bo najgorsze jest to, że 30 dni premium account mam w plecy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Uwaga Uwaga !!! 20:03 GM Taghor Rubera: Read the news at www.tibia.com concerning the banishments in the last 2 days. Massive BAn!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() 8. March 2004 - Recent banishments due to cheating
WEJDZCIE na Tibia.com i przeczytajcie wreszcie serwy nie bedo na maxa przeludnione ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() CIPowie mogli najpierw uprzedzić o podobnych akcjach, a nie ludzie musza teraz cierpieć, choć z 2 strony inni mogą korzystać z tego teraz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|