|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() postanowilem pobrac z pewnych zrodel kilka smiesznych zdan. dotycza one pewnych zjawisk po przecholowaniu z tibia
![]() User miuriel has been banned until 14-12-2006 17:00 plxo komentarze.. ![]() Komentować już nie trzeba. Za wszystkie straty spowodowane tym postem przepraszamy. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 14-12-2004 o 15:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Nieźle. Chyba już mam część z objawów, które wypisałeś.
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() fajne rewela
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Kiedys byl taki temat, zwal sie "Test: Czy jestes uzalezniony od Tibii"
A zeby nie nabijac postow, to jeszcze opowiem, co dzis mi sie w szkole zdarzylo. Siedze na przerwie, a kolega rzuca haslo: Facet od informatyki rozdaje za darmo rzeczy ze starych kompow. Mysle sobie, dobra pojde do niego, moze mi da k-seta ![]() ![]() ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Marred masz racje tylko że tamten temat był dużo leszpy ale ten tesz jest niezły.
Idzie pijak do windy a tam schody. Można się smiać ![]() Napisze się jak sobie przypomne.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ale wy jestescie mili...
chiciarz raz byscie powiedzieli ze moj temat jest choc troche dobry a nie tylko "niezly" |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() dodałbym że wszędzie wchodzisz bez kolejki z okrzykiem "przecież mam PACCa!!"
świetny temat
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Idzcie do lekarza i powiedzcie "hi", "heal".
Albo jak przyjdzie zebrac ktos pod drzwi do domu to"kolejny newbie,ignore". Ktos wpadnie na ciebie na ulicy a ty"help! PK!!" Zobaczysz jak mama spi "why you afk, you noob???"
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() text zwalony z www.valkiria.net :| a nie "z pewnych źródeł pozbierałem" :|
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2003
|
![]() Jako prowadzący tą stronę (tibia.valkiria.net) nie mogę pozwolić na takie oczywiste przypadki naruszenia praw autorskich. Temat zostanie zgłoszony moderaotrom.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() 1. To jest skopiowane z valkirii (i to nawet bez skasowania bledow formatowania)
2. Popieram Harvezda 3. Istnieje mój temat, z podobnymi textami, ale tam jest napisane ze część jest z valkirii a czesc wlasna