|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() Hiho!
Ja mam takie jedno skromne zapytanko - czy istnieje Tibia na komorke ?? Jezeli tak to czy gra sie przez internet lub jest to bot i czy ten acc na ktorym gram na kompie pojdzie na kom. Z gory dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 22-05-2005 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() a mogl bys podac mi jakas stronke skad to moge possac i na jaki telefon??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() www.tibia.com
poszukaj to znajdziesz -.-
![]() |
#5 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Dokladnie to jest strona www.tibame.com, a jesli chcesz sciagnac bezposrednio z komorki to piszesz wap.tibiame.com
Gra się w nią nie przez Bota itd. ale przez GPRS z innymi graczami. Są diwe profesje Warrior i Wizzard, jest mniej potworków, uboższa grafika. Gra ta jest niezależna od Tibii w wersji na PC. Temat do zamknięcia.
Ostatnio edytowany przez Pramus - 22-05-2005 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |