|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Tutaj będe dodawał moje fake'i do SW narazie mam jeden:
SW EpisodeIII<The Revange Of Sith ![]() ![]() SW Episode I <Mroczne Widmo ![]() Niedługo dodam next, Comment PLX Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 22-05-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() A co tu komentować???
Ładne, ale krótkie Pomysł:-/10(bo to to za mało) Wykonanie:9/10 Bardzo ładnie zrobone. Tylko nie jestem pewny, ale chyba, oby dwa mieczye nie były zielone(ale pewności nie mam, może się mylę)
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 22-05-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down Ale ja nie mówie o story, przecież można dać trzy fejki na raz nawet jeżeli ze sobą mają wspólnego tylko autora, nie?
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 22-05-2005 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Poprawiłem Miecz
2.Next Obrazek 3.TO NIE będzie Story PS:Wiem że ten kafelek żuca sie w oczy ale i tak go niepoprawie! Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 22-05-2005 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Pomysł to o SW był, znam fabułę, ale trochę nie rozumiem fake'ów twoich. Mogłeś chociaż opis do tych zdjęć dać. Postacie nawet. 7\10. Dwaj więcej, ale z opisami i dłuższe plx.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() heuheue ten 2 Fake mi sie podoba... dawaj next
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() Pomysl 4/10 (kolejny fake o tematyce SW :|)
Wykonanie 7/10 Rozwin troche fabule. Moze wyjdzie cos ciekawego. EDIT: Daj zamiast tych "swietlnych mieczy" Ice Rapiera...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Ah ja tez za zamieżałem coś takiego zrobić i powinno to się za niedługo pojawić, aha i jeszcze jedno tam ten jedi to mistrz Windu, Mace Windu
![]() edit: teraz też zauważyłem że Anakin jest pokolorowany w paincie Ostatnio edytowany przez Danuneko - 22-05-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() obi-wan w pierwszym obrazku powinien miec niebieski miecz a tak to wszystko fajnie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Slimak'de ziom
Profesja: Knight
Gildia: Ee... no... nie mam
Świat: Guardia rOx ;)
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() No mój kolejny faek też o star wars bo nie chcialo mi sie robic tematu nowego a tu moge chyba wkleic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem next część
Czekam na pomysły z jakich części mam robić Fake'i i jakie sceny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() wszystko fajnie tylko ze ja niewiem jakim programem edytowac te screeny.. bo napewno nie paintem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Mi się nie podoba . Przecież to jest bez sensu ,a pozatym nawet nie widać co się dzieje na poszczczególnych obrazkach!!! Pomysł nawetnawet, ale wykonanie słabe
![]()
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() Te pierwsze mogą być, ale są zamałe i napisy się nakładają więc nic nie widać! A ten drugi, kiepski!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() No bo... Ja to robie w paincie + tibia sprite editor
![]() nic więcej (aha i jeszcze fake font conventer ![]() |
![]() |
![]() |