|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Myśle że moje pytanie nie dotyczy w żaden sposób quest spoilingu, ponieważ nie opisuje poszczególnych kroków jak wypełnić quest czy też czego on dotyczy.
Chodzi mi o postman quest. W misji jest zadanie naprzyklad : idż do venore A dalej jest : popłyń do Carlin Następujące pytanie: w jaki sposób zalicza się to pierwsze zadanie ?? Wystarczy że dojde do portu w Venore i popłyne statkiem do Carlin ?? ![]() I wtedy to zadanie z Venore będzie zaliczone ?? ( jeszcze nigdy nie robiłem tego questa, a gram na nowym serwerze i nie za dużo tam graczy którzy by mi z nim pomogli ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zapisz sobie to wszystko co NPC mówi i postępuj dokładnie po kolei. Jak jest napisane idź do Venore, to idziesz, jak jest następnie popłyń do Thais to płyniesz z tamtąd, jak jest poleć dywanem na Edron, to idziesz do Femor Hills i lecisz. Logiczne chyba.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 22-05-2005 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() O ile mi wiadomo musisz w tym mieście "coś" zrobić, a więcej Ci nie powiem bo to będzie QS -,-...... I dobrze wiesz że tak jest to po co pytasz??? -,^