|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Pisze tego posta i prosze o pomoc będzie on bardzo krótki ostatnio od wczoraj mam problem z kompem nie przegrzewa się on ani nic tylko ok. po 30 min zawiesza się i ciągle uruchamia ponownie co zkutecznie uniemożliwia grę w tibie. Jak się już zawiesi lub uruchomi ponowbnie to powtarza to cały czas ok. co minute ale np. teraz jak odczekam z 5 h to mam 30 min ok. więc pomóżcie jak coś wiecie był bym bardzo wdzieczny !
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Format C:???
Nic nie poradzisz, takie rzeczy sie zdażają ;/ ![]() Opisz dokładniej problem...np, Po czym sie to stało. Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 25-05-2005 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Miałem ten sam problem, i odinstalowałem sterowniki karty graficznej, i zainstalowałem znowu (najlepiej najnowsze). Zrób tak jak ja, może zadziała... albo poprostu opisz dokładniej, czy niewyskakuj błąd itd.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nie wyskakują żadne błędy poprostu gracie np. w Tibie jesteście na guardach np. pallem i albo się wam zawiesza komp tak ze myszką sie nie da ruszyć total ded albo uruchamia się ponownie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() widze 2 mozliwosci:
1) uszkodzona plyta glowna 2) uszkodzony dysk Masz dysk w kieszeni i np. nosisz do kumpli? To moglo uszkodzic Jedyny ratunek - gwarancja plx i hops do serwisu
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Błagam pomocy nie macie jakiś konkretnych rad co teraz po koleji zrobić ?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() 1. Rozkrec kompa.
2. Sprawdz czy wiatraczki pracuja. 3. Przeczysc cale 'wnetrze' 4. Skrec, uruchom kompa i zainstaluj jakis programik do monitorowania temperatury procka, karty grafiki i czego jeszcze tam chcesz..
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() A na pewno wiatraczki ci dzialaja? Byc moze jest to jakis wirus albo kolega zrobil ci glupi kawal i ustawil shut down temperature na np 40 stopni w biosie, bo jak ci sie nawet zaden alert nie pokazuje to nie wiadomo, niech sie lepij wypowie ktos madrzejszy bo mi ar nup. Jak juz poradzisz sobie z tym problemem to radze dobrze dbac o kompa, zrob defragmentacje dyskow(szczegolnie c), wbrew pozorom to zawsze troszke pomaga.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() jest pewien trojan któryzawiesz myszke kompa lub uruchamia ponownie kompa oczywiście jakiś koles steruje tym programem(czyt. trojanem)i to robi polecam www.skaner.mks.com.pl przeskanuj może pomoże
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() też miałem podobną akcje też co i rusz komputer mi się uruchamiał ponownie a jak przeskanowałem go nortonem(2002 z najnowszymi danymi) to znalazł i problem się skończył więc też na liście tego co próbować bedziesz by to naprawić wstaw skanowanie antyvirem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Też tak miałem ..okazało się że 2 z 3 wiatraczków pracowały..
A jak nie to ...wiersz polecenia... FORMAT C:
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Cytuj:
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Zaraz tutaj zaczniecie pisac jakie tapety macie na kompie -.-
@topic Chcesz rade? Zarzuc z ojcem stery na komis komputerowy wyciagnij troche kasy zza pazuchy i niech chlopaki pokaza co potrafia (Iha?)
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() jak grasz w tibie to Ci sie kumputer wylacza hę?
-przegrzewa Ci sie procesor lub karta graf, nic nie podkrecales? jaka temperatura na procku? zmiejsz taktowanie procesora ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() /edit/
(ciach) Ostatnio edytowany przez Van Wojskowy II - 26-05-2011 o 22:07. |
![]() |
![]() |