|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Podoba się? | |||
Świetne! Rób więcej! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 55.43% |
Dobre, ale nie rewelacyjne. |
27 | 29.35% |
Słabe dosyć. |
2 | 2.17% |
Absolutne dno + metr mułu, WYNOCHA MI OD ROBIENIA FAKE |
12 | 13.04% |
Głosujących: 92. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Wyruszyłem na pustynię w celu poszukania Scarabów i zupełnie przypadkowo odkopałem dziwną dziurę.
![]() Zaciekawiony tym, niewiele myśląc wskoczyłem do niej (a wg. mapy nie była to krypta) W środku było pusto. ![]() Pochodziłem trochę, wyglądało to jak najzwyklejsza krypta. W końcu doszedłem do drzwi strzeżonych przez silne zastępy wrogów. ![]() Więc wdepnąłem w płomień i rzuciłem Scarab coina na ołtarzyk i stanąłem twarzą w twarz z bogiem Tibii - Durinem ![]() NOTA: Te rary wyglądają inaczej z powodu mojego pliku .spr, są to kolejno: Great axe, Thunder Hammer i MLS A imienia nie chciało mi się wymyślać więc pożyczyłem od sympatycznego Orka ![]() C.D.N. 2 czesc NPC, więc zagadałem, jak widać jego boskie moce są na wyczerpaniu... ![]() No i nie wie co on wykuł, genialnie Durin! No ale wydedukował że jestem Druidem i przydzielił mi z pozoru łatwe zadanie. ![]() Ale coś moje czary nie działały w tym miejscu ![]() I koniec złudzeń, kolejny quest bitewny ale walka będzie chyba nietypowa... ![]() Zostałem teleportowany w dziwną arenę, nie miałem wyboru, na szczęście posiadałem b. dobre EQ (e-plate, MMS, g-legs, HotA i BoH) ![]() Podniosłem młot i Durin rzucił się na mnie, pierwszy hit należał do Durina (1Hp) drugi do mnie (niezły hit jak na druida, TH rox) ![]() To boli... ![]() I grand final ![]() Odzyskałem możliwość rzucania czarów (UH plx), ale Durin chyba nie... ![]() I loot z wyprawy (a chciałem tylko kilka scarab coinsów...) ![]()
![]() Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa ![]() Ostatnio edytowany przez Kumagoro - 25-05-2005 o 21:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Fajowe
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Fajne, rób dalej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ostatnie zdjęcie robione tak jakby "na odwal" troszke źle powklejane, popraw plax!!! A ogólnie wygląda to bardzo ładnie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajne
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
![]() |
![]() fajnie ci to idzie ;p postaraj sie wymyslic dalszy ciag historii jak dasz rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ładny fake. Rób więcej. Naprawdę ładnie ci to wychodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ na razie ciąg dalszy ograniczył się do dodania napisów, proszę bardzo (potem będzie ciężej)
NPC, więc zagadałem, jak widać jego boskie moce są na wyczerpaniu... ![]() No i nie wie co on wykuł, genialnie Durin! No ale wydedukował że jestem Druidem i przydzielił mi z pozoru łatwe zadanie. ![]() Ale coś moje czary nie działały w tym miejscu ![]() I koniec złudzeń, kolejny quest bitewny ale walka będzie chyba nietypowa... ![]() Poprawiłem tego MLS przy okazji zamieniania Durina w DSa
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Dobre, ale nie rewelacyjne
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druga czesc tez super
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie miałem pomysłu na imię więc pożyczyłem sobie
![]() Btw. Zakończenie Zostałem teleportowany w dziwną arenę, nie miałem wyboru, na szczęście posiadałem b. dobre EQ (e-plate, MMS, g-legs, HotA i BoH) ![]() Podniosłem młot i Durin rzucił się na mnie, pierwszy hit należał do Durina (1Hp) drugi do mnie (niezły hit jak na druida, TH rox) ![]() To boli... ![]() I grand final ![]() Odzyskałem możliwość rzucania czarów (UH plx), ale Durin chyba nie... ![]() I loot z wyprawy (a chciałem tylko kilka scarab coinsów...) ![]() Ale to jeszcze nie koniec... zobaczycie wkrótce
![]() Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa ![]() Ostatnio edytowany przez Kumagoro - 25-05-2005 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() W ostatnim screenie jest błąd, a mianowicie nie powinno być "It is the magical Kthundetmahar" tylko "It is the magical Thunder Hammer(albo Thunderhammer). Ta część też spox, ale wygląda troche jak robiona na odwał...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cyklopom, młot zaginął. Krasnoludy nazywają ten artefakt Khundahamar co oznacza 'Wyzwoliciel', ale znany jest jedynie jako 'Grzmiący Młot' dla ludzi.
![]() Trochę się spieszyłem (chciałem zrobić że Durin się potyka i nie ma walki bo sie rozpadł ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() Tez mam ten nowy tibia.spr
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Bardzo ładne w wykonaniu i fajny pomysł na fabułę. Ale te paski życia i nick sa zbyt wysuniete w lewo. Za to DUŻY minus bo to brzydko wyglada.
Pomysl: 9/10 Wykonanie: 8/10
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
Thim czemu ty jestes nie dotępny gdzie możemy pogadać'? Bądź o 16na gg. a fake mi się podoba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Dobre,ale krótkie, z niecierpliwością czekam na następną część!!!